24 mars 2019 hv71 färjestad speltips shl

Speltips Färjestad – Skellefteå 11/4: Kvartsfinal 6

Färjestad leder med 3-2 i matcher mot Skellefteå AIK inför den sjätte drabbningen av denna kvartsfinal i SM-slutspelet. Matchen spelas måndagen den 11 april 2022 med nedsläpp kl 19.00.

Färjestad inledde den här kvartsfinalserien bäst då man gick segrande från de två första mötena. Men Skellefteå har kämpat sig tillbaka och i lördags tog de en helt nödvändig hemmaseger, vilket gör att matchserien fortfarande. Färjestad har dock alltjämt matchboll då man leder med 3-2 i matcher och kan nu avgöra på hemmais.

Saik var alltså pressade att vinna den femte matchen i lördags och man fick en drömstart. Hemmalaget skaffade sig då en 2-0-ledning och kunde behålla ledningen genom hela matchen. Färjestad närmade sig i den tredje perioden och totalt sett blev det återigen en väldigt jämn batalj.

Skellefteå är starka i sitt powerplay och gjorde två mål i den spelformen i lördags. Färjestad var emellertid bäst i den tredje perioden och värt notera är att de har vunnit samtliga tredjeperioderna i den här kvartsfinalserien.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Färjestad

Det är tydligt att vi har att göra med två ytterst jämnstarka lag. Färjestad knep en seger på bortais i den första matchen, men därefter är det hemmalaget som har segrat i de fyra senaste matcherna. Värmlänningarna har då vunnit sina två hemmamatcher så här långt med 4-3 och senast 4-1.

Det har också varit stort fokus på domarna och deras bedömningar. Skellefteås tränare Robert Ohlsson var, trots segern senast, väldigt upprörd på domarna efter matchen där han menade att de måste höja sig. Här kan man tycka att han kanske borde rikta sitt fokus åt annat håll och en viktig faktor för båda lagen blir nu att lyckas hålla sig kall och undvika utvisningar.

Färjestad har ett väldigt starkt lag på pappret och man var favorittippade inför säsongen. Grundserien i SHL blev dock en besvikelse, men tydligt är att flera av laget stjärnor har höjt sig ett par snäpp när vi nu gått in i slutspelet. Skellefteå klarade den första matchbollen på hemmais, men jag tror att man kommer få det tuffare att lyckas med det i Karlstad.

Färjestad vann sin senaste hemmamatch på ett övertygande sätt och jag finner anledning att tro att man kommer avgöra den här kvartsfinalen i den här sjätte matchen. De har varit starkare i alla tredjeperioder hittills och man har ett lag som skulle kunna gå hela vägen till SM-guld om de fortsätter att utvecklas i den här riktningen.

Mitt spel blir att Färjestad vinner inklusive förlängning till 1.87 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Färjestad vinner (inklusive förlängning)
Odds: 1.87
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, måndag 11 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: