18 april 2019 färjestad djurgården speltips shl

Speltips Färjestad – Skellefteå 29/9: Revanschlust

Det blir ett toppmöte på nytt när Färjestad får chansen att ta revansch mot Skellefteå efter tisdagens förnedring.

Båda lagen har öppnat säsongen starkt, men det var Skellefteå som var det klart starkare laget då de båda möttes uppe i Västerbotten i tisdags. Genom vinsten så tog också Skellefteå över serieledningen från de regerande svenska mästarna och har chansen att dra ifrån ifall de skulle lyckas upprepa bedriften även nu torsdag.

Att Skellefteå är ett starkt hemmalag är inga nyheter och det var inte direkt någon chock att de gick segrande ur mötet tidigare i veckan, men sättet de gjorde det på var det nog inte många som hade kunnat förutse.

Det var full fart direkt för Skellefteås del och gick in i den första periodvilan med en tvåmålsledning. Det skulle tillslut bli hela 6-0 till norrlänningarna innan slutsignalen löd. De var väldigt effektiva i spel fem mot fyra samtidigt som de lyckades hålla tätt bakåt under samtliga 14 utvisningsminuter.

Skellefteå har haft förhållandevis lätt för just Färjestad på hemmaplan under senare år, och tisdagsmatchen följde den trenden. Förmodligen så lär det bli betydligt jämnare nere i Karlstad.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmafördel har spelat stor roll i detta möte

I kvartsfinalen förra året där dessa båda lag möttes så vann Färjestad samtliga tre hemmamatcher medan de förlorade vid två av tre tillfällen uppe i Skellefteå, så det finns en väldigt tydlig hemmafördel i detta mötet.

Detta är också till stora delar samma slagkraftiga Färjestad som tog hem titeln förra året då det inte har varit några större förändringar i truppen under sommaren. Ifall Skellefteå var revanschsugna tidigare i veckan så lär det vara Färjestad som känner att de har något att bevisa nu.

Även om de nu har två raka förluster i bagaget så har de fortfarande tagit sex poäng av sex möjliga hemma i Löfbergs Arena efter att ha slagit Leksand (3-1) och Växjö (4-2) under säsongens två inledande matcher.

Jag tror att de kan studsa tillbaka här och att 6-0-resultatet knappast var talande för styrkeförhållandet mellan dessa två topplag. Vi spelar därmed på att Färjestad säkrar vinsten under ordinarie tid för 2.16 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Färjestad vinner (3-väg)
Odds: 2.16
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: