30 mars 2018 Mora Leksand speltips SHL kval kvalserien

Speltips Leksand – Skellefteå 15/3: Rivalmöte

Det är två formsvaga lag som möts när Leksands IF och Skellefteå AIK drabbar samman i SHL. Matchen spelas tisdagen den 15 mars 2022 med nedsläpp kl 19:00.

Med fyra matcher kvar att spela av grundserien ligger Leksands IF på en åttonde plats i SHL. Efter 48 spelade matcher har man tagit 72 poäng och har därmed tre poäng upp till Örebro som just nu innehar den åtråvärda sjätteplatsen. Leksand har också en match mindre spelad än Örebro.

Leksand har med andra ord en hel del att spela för när vi nu närmar oss den avslutande 52:a omgången av SHL. Trenden är dock inte den bästa inför den här första matchen i ett dubbelmöte mot rivalerna Skellefteå AIK.

I lördags föll LIF med 5-2 hemma mot Färjestad som därmed är tre poäng före i tabellen. Dessförinnan hade man förlorat i två raka matcher mot Linköping och Djurgården.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät batalj

Skellefteå AIK har på sina 47 matcher tagit 83 poäng och har för tillfället greppet om tredjeplatsen i SHL. Upp till Rögle i täten är avståndet sju poäng, men man har också en topp-3-placering att spela för, vilket innebär att man säkrar spel i CHL nästa säsong.

Precis som Leksand så har SAIK inte den bästa formen för tillfället. Även de har tre raka förluster bakom sig och ser vi till de sex senaste matcherna så har man bara tagit en vinst.

Leksand och Skellefteå har mötts två gånger tidigare den här säsongen och det är de sistnämnda som har gått segrande båda gångarna. Senast de möttes var i november då SAIK vann med 2-1 på bortais.

De båda mötena var jämna och målsnåla bataljer och jag finner anledning att tro att det kan bli något liknande den här gången. Därtill med ytterligare slutspelskaraktär när de nu möts i ett dubbelmöte i seriens avslutande omgångar.

Skellefteå är med sina 112 insläppta mål näst bäst i SHL samtidigt som man inte har levererat offensivt i de senaste matcherna. Senast blev man nollade mot Linköping. Samtidigt har Leksand bara gjort 11 mål på sina 7 senaste matcher.

Mitt spel blir därför att det kommer göras under 5.5 mål i den här matchen till 1.90 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, tisdag 15 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: