16 november 2018 leksand björklöven speltips hockeyallsvenskan

Speltips Leksand – Växjö 20/1: Jämn match

En match är att vänta på Tegera Arena då Leksand tar emot Växjö under torsdagskvällens SHL.

Det är inte mycket som skiljer de båda lagen åt inför omgången trots att Växjö är två placeringar över Leksand i tabellen. Växjö har tre poäng mer och en match mer spelad, men utöver det så har båda lagen intressant nog identisk målskillnad och det kan mycket väl bli en jämn tillställning på torsdagskvällen.

Det har varit flera inställda matcher i SHL på senaste på grund av pandemin, men Leksand var äntligen tillbaka i spel igen i tisdags då de besegrade Malmö Redhawks nere i Skåne med 2-1. Då det var första matchen för året för Leksands del så får det trots allt ses som starkt att de lyckades vinna den, även om det var mot ett av bottenlagen i serien.

Ringrosten märktes dock av i den tredje perioden där de hade svårt att hänga med, men tre poäng kasserades in på kontot och nu väntar en tuffare motståndare i Växjö redan två dagar efter.

Med tanke på hur ojämna Leksand var under december så är det svårt att säga i vilken form de är i nu när vi knappt har hunnit se dem under det nya året, men vi lär nog få svar på många frågor under torsdagen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Växjö har spelat bra trots sämre resultat

Gästerna har i alla fall hunnit spela tre matcher under 2022, men resultaten har kanske inte varit helt övertygande såhär långt. De inledde bra med en vinst mot Färjestad med klara 4-1 hemma i Småland, men har sedan dess följt upp med två raka förluster inför torsdagens match.

Först föll de mot Linköping med 1-4 förra veckan och i tisdags åkte de på ännu en förlust mot Luleå med 3-4 efter övertid. Det ska dock sägas att de inte spelade dåligt i någon av matcherna, de borde ha fått bättre utdelning mot Linköping och mot Luleå så hade de faktiskt en 2-0-ledning som de tappade i en jämn och tuff bortamatch.

Leksand är knappa favoriter hos spelbolagen, mest troligen på grund av hemmafördel, men match känns som sagt på förhand väldigt jämn och den kan nog gå åt båda hållen här. Växjö har trots halvdana resultat ändå sett rätt bra ut spelmässigt, medan Leksand trots vinst inte såg särskilt vassa ut matchen igenom mot Malmö.

Vi spelar därmed på Växjö med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.96 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Växjö – Draw no bet
Odds: 1.96
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: