Linköping 8/9-16

Speltips Linköping – Frölunda 20/1: Skilda formkurvor

Linköping välkomnar Frölunda till SAAB Arena under torsdagskvällen i ett spännande möte.

Linköping hade ingen särskilt imponerande höst och ligger i nuläget på tionde plats i tabellen, men resultaten på senaste har förbättrats markant och känslan är att Linköping är ett lag på gång som siktar uppåt i tabellen.

Hemmalaget har inlett det nya året på ett bra sätt och i deras fyra senaste matcher har de bara en förlust. Den förlusten kom på övertid borta mot serieledarna Rögle, vilket är långt ifrån någon katastrof.

I övrigt har de besegrat Djurgården med 5-2, slagit Brynäs på övertid med 4-3 och nu senast fått med sig en riktigt tung seger borta mot Växjö med klara 4-1. De må ha spelat några fler matcher än lagen runt sig i tabellen, men de är som sagt onekligen på rätt väg och kommer att klättra i tabellen ifall de håller i den här formen.

Det ska dock sägas att de kanske fick maximal utdelning mot Växjö senast och att resultatet inte riktigt återspeglar matchen. Snarare var det kanske Växjö som inte fick utdelning, men Linköping har trots allt visat sig vassa och kommer nog kunna ställa till problem för ett rätt formsvagt Frölunda här.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frölunda har haft en tuff start på det nya året

Göteborgarna har haft en intensiv inledning på det nya året med fyra matcher i SHL och ett dubbelmöte mot Rögle i semifinalen av Champions Hockey League, vilket är fler matcher än vad något annat lag har spelat hittills i år.

Resultatmässigt så har det dock gått att önska mer från Frölunda som har tappat lite i tabellen och dessutom åkte ut ur CHL efter två raka förluster mot Rögle i dubbelmötet. De fick dock revansch mot Rögle i seriespelet kort därefter med en klar 4-1-vinst hemma i Scandinavium, men det är också deras enda starka resultat under året såhär långt.

Bortsett från matchen mot Rögle och övertidsvinsten med 6-5 över Örebro så har resten av matcherna varit förluster för Frölundas del. I tisdags tappade de tredjeplatsen i SHL då de gästade Skellefteå och åkte på stryk med 2-5 och de har haft en lång resväg och inte mycket tid på sig att förbereda sig inför mötet med Linköping nu på torsdag.

Med tanke på hur skakiga Frölunda har sett ut så finns spelvärdet på Linköping här då Frölunda är favoriter hos spelbolagen. Vi spelar därmed på att Linköping vinner för 2.12 hos Campobet, vilket även inkluderar vinster på övertid.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Linköping vinner (inkl. övertid)
Odds: 2.12
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: