7 mars 2019 frölunda luleå speltips shl betting

Speltips Luleå – Frölunda 19/4: Semifinal 3

Det står 1-1 i matcher inför semifinal 3 i SM-slutspelet mellan Luleå och Frölunda. Matchen spelas tisdagen den 19 april 2022 med nedsläpp kl 19.00.

Luleå HF slutade tio poäng före Frölunda HC i grundserien av SHL och gällde som favoriter inför den första matchen av den här semifinalserien på hemmais. Men det blev en match där bortalaget var bäst påkopplade från start och som de slut kunde vinna med 6-3. Detta efter att Frölunda vunnit samtliga perioder med 2-1.

Därmed var det fördel Frölunda inför den andra semifinalen i Göteborg. Men där blev matchutvecklingen den omvända. Den här gången var det Luleå som kändes mest redo från start då man skaffade sig en 2-0-ledning. Den ledningen behöll man sedan matchen ut där slutresultatet blev 4-2 till gästerna.

Nu är vi tillbaka där vi inledde den här matchserien. Det står 1-1 i matcher och det är hemmalaget Luleå som gäller som favoriter inför den tredje drabbningen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Försvarsstarka Luleå

Inför den första matchen av den här semifinalen hade Luleå tagit tre raka segrar mot Frölunda i SHL. Därtill hade man hållit nollan i de två föregående mötena. Därför var det lite överraskande att försvarsstarka Luleå släppte in hela sex mål på hemmais.

I Luleås fyra föregående matcher mot Örebro i kvartsfinalen hade det varit tight och målsnålt. Totalt släppte Luleå endast in sju mål på fem matcher när man vann den matchserien med 4-1.

Frölunda kom från en helt annan typ kvartsfinalserie mot Växjö. De vann då fyra raka matcher där de tre första avgjordes i förlängning där det blev målrikt i samtliga matcher.

Luleå släppte in minst antal mål av alla lag i grundserien av SHL och det är på så vis två olika spelstilar som möts här. Frölunda fick den första matchen i Luleå precis dit de ville, men jag tror att de kommer att få det tuffare den här gången. Det är svårt att skapa klara chanser mot Luleå och jag tror på en mindre öppen matchbild här. Det tror jag också talar till hemmalagets fördel. Mitt spel blir en rak etta, att Luleå vinner under ordinarie tid till 2.00 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Luleå vinner
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, tisdag 19 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: