7 mars 2019 frölunda luleå speltips shl betting

Speltips Luleå – Örebro 8/4: Fortsatt tillknäppt

Luleå leder med 3-1 i matcher inför den femte kvartsfinalen i SM-slutspelet mot Örebro. Matchen spelas fredagen den 8 april 2022 med nedsläpp kl 19:00.

Luleå har kopplat greppet om den här kvartsfinalserien efter att ha vunnit med 2-1 i Örebro i onsdags. Den segern innebär att man har 3-1 i matcher och kan nu avgöra det hela på hemmais.

På nytt blev det en tät och jämn tillställning som kom att avgöras i den andra perioden då samtliga tre mål gjordes. Det var gästerna som tog ledningen, Linus Öberg kvitterade för Örebro och sen var det slutspelskungen så här långt, Ponus Andreasson, som satte sitt andra mål för Luleå den här kvällen. Det var hans sjätte mål i den här matchserien.

Örebro tryckte sedan på för en kvittering i den tredje perioden men tabelltvåan från grundserien i SHL svarade för en äckligt disciplinerad bortamatch. Luleå kunde allt som oftast styra undan hemmalagets attacker från de farligaste ytorna och släppte endast till 22 skott på mål.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Örebro har långtifrån gett upp

Det blev alltså bara tre mål i onsdags och skottstatistiken på låga 22-19 till hemmalaget vittnar om en mycket tillknäppt tillställning. Så har det också sett ut i de tre senaste matcherna. Nu är det Luleå som har skaffat ett klart momentum i matchserien och det mesta talar för att man kommer kunna avgöra det här i den femte matchen.

Luleå gäller också som ganska klara favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget i den här matchen ger omkring 1.73 gånger insatsen.

Luleå har vunnit sina två tidigare hemmamatcher med 3-1 och 5-1 och totalt har de endast släppt in fyra mål på fyra matcher. Samtidigt är Örebro inte på något vis underlägsna. Ser vi till säsongens samtliga möten så har det varit jämnt i nästan alla matcher. Under grundserien vann lagen två matcher var i inbördes möten.

Örebro har garanterat inte gett upp och det kan mycket väl ta den här matchen, åtminstone till förlängning. Det mest sannolika som jag ser det är att även den här matchen kommer att bli tight och målsnål.

Det har varit få klara målchanser och få mål i de tre senaste matcher. Mycket talar för en liknande matchbild här. Mitt spel blir att det kommer göras under 5 mål (asian handicap) till 1.90 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5 mål (asian)
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, fredag 8 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: