16 november 2017 Skellefteå Färjestad speltips SHL

Speltips Malmö – Färjestad 3/2: Uddlöst

Malmö Redhawks tar emot Färjestad i Malmö Arena under torsdagskvällens SHL.

Färjestad inledde det nya året piggt med fyra vinster på fem matcher men har nu förlorat de två senaste. De innehar i nuläget den sista direkta kvartsfinalplatsen, men är jagade av Örebro som är tre poäng bakom med två matcher tillgodo på värmlänningarna.

Med tanke på den fina form de har visat upp så kom förlusten mot seriejumbon Djurgården i söndags som lite av en chock för Färjestad. Förlusten följdes upp med ännu en förlust borta mot Skellefteå med 1-4 i tisdags, men den var lite mer väntad i varje fall.

OS kommer väldigt olägligt för Färjestad som var i fin form, men som nu har tappat Gustav Rydahl, Linus Johansson och Jacob de la Rose till Tre Kronors trupp i Peking. Att samtliga tre spelare är centerforwards gör det verkligen inte lätt för Johan Pennerborn i tränarbåset.

Det återstår att se ifall Färjestad lyckas försvara sin topp sex-placering under OS gång, men det kommer inte att bli lätt när de tappar flera av sina forwards.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Malmö har knappt spelat under 2022

Hemmalaget har haft en mängd inställda matcher under januari och är ett av de lag som har spelat minst under 2022. Det har bara varit två matcher under januari där båda slutade i förlust mot Oskarshamn och Leksand.

De tillhör fortfarande bottenlagen i serien, men behöver lägga på ett kol ifall de inte ska halka ned ytterligare då både Timrå och Djurgården verkar vara på rätt väg. Det är svårt att säga vilket Malmö vi kommer att få se nu på torsdag då de har spelat så lite under den senaste månaden, men Färjestads bortfall ger dem i alla fall ökade chanser här.

Hos spelbolagen är oddsen oerhört jämna men det är faktiskt Malmö som har ett väldigt knappt favoritskap. Trots att de har näst sämst poängskörd på hemmais i hela serien så avslutade de i alla fall fjolåret med fyra raka hemmasegrar i Malmö, vilket säkerligen fortfarande spelar in här.

Men i en sådan oviss match så är det snarare målspelet som lockar här. Malmö har bara gjort två mål totalt de två matcher de har spelat i år samtidigt som Färjestad då står utan tre av sina forwards. Därmed känns spelet på under 5,5 mål för 1.89 hos Expekt minst sagt lockande och det blir även vår rek till matchen.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1.89
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: