8 mars 2018 Mora Örebro speltips SHL

Speltips Örebro – Luleå 6/4: Tät tillställning

Örebro ligger under med 2-1 i matcher mot Luleå i kvartsfinalen av SM-slutspelet i ishockey. Den fjärde matchen spelas onsdagen den 6 april 2022 med nedsläpp kl 19:00.

Örebro HK slutade på sjunde plats i grundserien i SHL och fick därmed spela playin för att ta sig till det här SM-slutspelets kvartsfinal. Där slog man ut Brynäs med 2-1 i matcher och ställdes därmed mot tabelltvåan Luleå.

Luleå tog 16 poäng fler än Örebro i grundserien, men ser vi till inbördes möten var det helt jämnt inför den här kvartsfinalen. De vann då två matcher var och intressant i sammanhanget är att det var bortalaget som segrade i samtliga fyra matcher.

Så har det emellertid inte sett ut i den här matchserien. Luleå inledde då med att vinna med 5-1 hemma och i returen vann Örebro på hemmais med 2-1 efter avgörande i förlängning.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två av SHL:s främsta målvakter

I måndagens möte i Luleå var det återigen hemmalaget som skulle dra det längsta strået. Återigen blev det också en väldigt jämn batalj som Luleå till slut kunde vinna med 3-1.

Luleå gäller som huvudfavoriter till SM-guldet tillsammans med Rögle och var förstås favoriter inför den här kvartsfinalen. Örebro har dock visat att de kommer att bli en svår nöt att knäcka och jag räknar med en ny jämn och tät tillställning i den fjärde matchen.

Luleå vann den första matchen med 5-1 hemma, men i övrigt har det varit väldigt jämna matcher mellan de här lagen den här säsongen. Inget lag har vunnit med mer än två måls marginal i någon av de övriga sex matcherna.

Det har också varit relativt målsnåla matcher överlag och i den här matchserien har de båda burväktarna Lassinantti och Enroth klivit fram och höjt sig ytterligare en nivå. De lär förstås komma att spela huvudrollerna även den här matchen.

Senast de möttes i Örebro var ställningen 1-1 efter tre perioder och jag tror på en ny målsnål drabbning i den här fjärde matchen. Mitt spel blir att det kommer göras under 5 mål (asian handicap) till 1.94 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5 mål (asian)
Odds: 1.94
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, onsdag 6 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: