Speltips Oskarshamn – Rögle 10/4: Småländsk matchboll

Vi kliver in i den sjätte matchen i kvartsfinalserien mellan Oskarshamn och Rögle där Oskarshamn leder med 3-2 i matcher.

Överraskande nog så är det Oskarshamn som leder serien mot de regerande mästarna Rögle inför den sjätte matchen och har här chansen att avgöra serien framför sin egen hemmapublik i Be-Ge Hockey Center.

Det har varit en väldigt jämn serie såhär långt där det bara ett mål har skilt dem åt i tre av fem matcher. Oskarshamn tog ledningen genom en vinst borta, men när Rögle sedan vann två raka och körde över Oskarshamn i den tredje matchen med 4-1 så var nog många inställda på att Rögle skulle ta detta ganska bekvämt.

Oskarshamn kom dock tillbaka och vann själv nu den senaste matchen med 4-1, vilket nu har gett dem chansen till en matchboll i Småland. Det som är fascinerande är att det inte har kommit ett enda mål från den omskrivna succékedjan med Patrik Karlkvist, Fredrik Olofsson och Kim Rosdahl ännu. Det har varit andra som har klivit fram och gjort jobbet mot Rögle.

Med tanke på den usla form de hade i grundserien med tio förluster på de tolv sista matcherna i mars så var det nog inte många som räknade med att se Oskarshamn prestera såhär i slutspelet, men de har imponerat och har dessutom ett sparkapital i sin förstakedja som ännu inte riktigt kommit in i kvartsfinalen på rätt sätt.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rögle har inte presterat som förväntat

Då fjolårsfinalisterna inte bara vann grundserien i SHL utan även har hunnit med att vinna Champions Hockey League under våren så klev de såklart in i slutspelet med stora förväntningar på sig.

Hittills har de inte riktigt levt upp till dessa då Oskarshamn har stått upp förvånansvärt bra. Rögle såg ut att vara i betydligt bättre form än sina motståndare under mars, men de har uppenbarligen ännu inte nått någon toppform direkt. De har inte mycket marginaler att jobba med längre då de behöver vinna två raka matcher för att gå vidare till semifinal nu.

Oskarshamn har också åtminstone under perioder varit väldigt starka hemma i Småland så det är ingen lätt uppgift som väntar nu på söndagen. Rögle är i alla fall klara favoriter att ta detta vidare till en sjunde och avgörande match i Ängelholm hos spelbolagen, men att döma av vad vi har sett hittills i kvartsfinalen så är oddsen inte helt rättvisa. De var tunga favoriter även senaste då de förlorade med 1-4.

Spelvärdet ligger därmed helt solklart hos Oskarshamn som har en ypperlig chans att stå för en helt fantastisk säsong. För 2.50 hos Expekt spelar vi på att Oskarshamn tar sig vidare till semifinal nu på söndag.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Oskarshamn vinner (2-väg)
Odds: 2.50
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: