Speltips Oskarshamn – Rögle 3/3: Formstarka

Under torsdagskvällen tar Oskarshamn emot ett Rögle som fortsatt jagar Skellefteå i toppen av SHL-tabellen.

Torsdagskvällens kanske mest spännande match utspelar sig i Småland mellan Oskarshamn och Rögle. Ett oerhört hemmastarkt Oskarshamn tar emot Rögle som återigen har seglat upp i delad serieledning efter en period med väldigt fin form.

Tidigare i veckan ställdes Oskarshamn mot Leksand hemma i Be-Ge Hockey Center där de föll med 1-3 för ovanlighetens skull. Inför tisdagens möte så hade Oskarshamn vunnit nio av sina tio senaste hemmamatcher och hade en svit på sex raka i deras hemmaborg. Det stod ett lika fram till mitten av den tredje perioden då Leksand kunde sätta dit två mål och sno åt sig alla tre poängen.

Oskarshamn ställs nu mot kanske tuffast möjliga motstånd i form av Rögle, men de har inte förlorat två raka hemmamatcher sedan i oktober. Oddsen är, trots kvaliteten på motståndet, rätt jämna hos spelbolagen med ett litet favoritskap hos gästerna.

IKO:s förstakedja med Fredrik Olofsson, Kim Rosdahl och Patrik Karlkvist som har stått för en riktig succé i år verkar dock ha svalnat lite på senaste. De har bara stått för ett mål mellan dem under lagets sju senaste matcher. För en månad sedan så stod det dessutom klart att Rosdahl kommer att lämna för just Rögle inför nästa säsong och tappet i form råkar lustigt nog sammanfalla med just den nyheten.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rögle har studsat tillbaka

Gästerna hade en rätt rejäl dipp i ligaspelet under december och januari där de tappade sin serieledning och halkade ner ett par placeringar i tabellen. Då de hade fått väldigt bra utdelning i förhållande till sitt spel under hösten så var det många som tänkte att det var oundvikligt att de tillslut skulle falla av lite.

Men Rögle har under februari återigen lagt in en spurt i tabellen med sju vinster på deras nio senaste matcher och ligger nu på samma poäng som Skellefteå i tabelltoppen. De är seriens klart formstarkaste lag för tillfället och har siktet inställt på förstaplatsen.

Det faktum att de var hårt drabbade av både skador och corona under ett tag har också spelat en roll i deras formdipp, men de är tillbaka i full kraft och kliver in på isen i Oskarshamn som favoriter att få med sig alla poängen.

Mycket av Oskarshamns framgångar under säsongen beror på deras succékedja som inte alls har levererat under den senaste månaden. Oskarshamns starka hemmasvit är därmed kanske inte så skräckinjagande som den borde vara med det i åtanke. Den ger oss däremot bra odds på ett stekhett Rögle. Vi spelar därmed på att gästerna tar hem detta under ordinarie tid för 2.15 gånger hos 888sport pengarna då Oskarshamn inte haft en match som har gått till förlängning sedan i november.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rögle vinner (3-väg)
Odds: 2.15
Bolag: 888sport
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: