Speltips Oskarshamn – Rögle 6/4: Kvartsfinal 4

Oskarshamn ligger under med 2-1 i matcher i SM-slutspelet mot Rögle och nu väntar det fjärde mötet i den här kvartsfinalen. Matchen spelas onsdagen den 6 april 2022 med nedsläpp kl 19:00.

Oskarshamns IK har överträffat alla förväntningar då man tagit sig till klubbens första SM-slutspel någonsin. I grundserien av SHL var man framförallt väldigt starka under hösten och det gav till slut en nionde plats i tabellen.

Det innebar att man fick spela playin för att ta sig till den här kvartsfinalen. Där kunde man besegra Leksand med 2-1 i matcher och nu går man alltså en serie i bäst av sju mot seriesegrarna Rögle BK.

I grundserien vann Rögle samtliga fyra möten mot Oskarshamn, men var eventuellt en aning ringrostiga i den första matchen av den här kvartsfinalserien. Då kunde nämligen ro hem en skrällseger med 2-1 i Ängelholm.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rögle har växlat upp

Efter att Oskarshamn tagit ledningen i den här matchserien har favoriterna Rögle studsat tillbaka i de två senaste mötena. Man vann den andra matchen i Oskarshamn med 3-2 och måndags var man det bättre laget då man vann med 4-1 hemma.

Det var framförallt i den andra perioden som skåningarna kunde säkra segern. Man vann den akten med 3-0 där två av målen gjordes i power play. Värt att notera från den matchen är även att Oskarshamn endast sköt 12 skott på mål då hemmalaget vann skottstatistiken med 24-12. De siffrorna speglar också Rögles dominans ganska väl.

Känslan efter den tredje matchen är att Rögle har varvat upp efter att ha inlett matchserien lite otajmat. Oskarshamn var då inne i slutspelshockeyn medan Rögle har fått arbeta sig in i det. Oskarshamn har överraskat förr och ska nog aldrig räknas ut, men jag har svårt att se att man kommer kunna vinna någon mer match i den här kvartsfinalen.

Rögle går för SM-guldet och Cam Abbotts manskap håller en klart högre klass än Oskarshamn. Nu har Ängelholmslaget hittat in i slutspelet och jag tror man har goda chanser att vinna den här bortamatchen. Mitt spel blir att Rögle vinner under ordinarie tid till 2.05 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rögle vinner
Odds: 2.05
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, onsdag 6 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: