Speltips Rögle – Oskarshamn 12/4: Kvartsfinal 7

Rögle och Oskarshamn gör upp i en sjunde avgörande match i kvartsfinalen av SM-slutspelet. Matchen spelas tisdagen den 12 april 2022 med nedsläpp kl 19.00.

Oskarshamns IK var inför säsongen tippade i bottenskiktet av SHL, men man överträffat alla förväntningar. När man nu gör sitt första SM-slutspel någonsin i klubbens historia mot grundseriens vinnare Rögle har man, mot alla odds, tagit kvartsfinalserien till en sjunde och avgörande match.

Rögle BK var piskade att vinna söndagens möte i Oskarshamn. Smålänningarna hade då skaffat sig matchboll men lyckades inte fullborda någon skräll. Trots det pressade läget kunde Rögle göra en av sina bättre matcher i den här kvartsfinalserien då man vann med 5-2. Stor matchvinnare blev Daniel Zaar som gjorde två mål och två assist för bortalaget.

Senast lagen möttes i Ängelholm vann Oskarshamn med 4-1. De vann även matchseriens första möte på bortais med 2-1.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämnare än förväntat

Även om Oskarshamn varit en positiv överraskning hela säsongen hade nog inte Rögle räknat med så här pass tufft motstånd. I grundserien vann Ängelholmslaget samtliga fyra möten mot OIK, men inför det stundande avgörandet känns förutsättningarna nu betydligt jämnare.

Trots att ställningen är 3-3 i matcher där Oskarshamn vunnit två av tre bortamatcher så gäller Rögle ändå som väldigt klara favoriter hos spelbolagen. Ett spel på att Rögle vinner under ordinarie tid ger endast omkring 1.43 gånger insatsen.

Söndagens möte talar till Rögles fördel. När det krävdes som mest kunde de höja sig och spela mer avslappnat och på den nivå som vi vant oss vid den här säsongen. Samtidigt har den säsongen lärt oss att aldrig räkna ut Oskarshamn och Rögle har haft oväntat svårt att få till det på hemmais i den här kvartsfinalen.

Rögle vann med 5-2 senast och det var den mest målrika matchen så här långt i matchserien. I de fem första matcherna har det varit tillknäppt och totalt har det gjorts under 5.5 mål i samtliga dessa matcher.

Rögle är i mitt tycke för stora favoriter om vi ser till spelbolagens bedömning. Jag tror på en ny jämn, tät och dramatisk tillställning och mitt spel blir att det kommer göras under 5.5 mål totalt till 1.92 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1.92
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, tisdag 12 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: