Speltips Rögle – Timrå 17/1: UPPSKJUTEN

Den här matchen är uppskjuten. Nedan speltips är således inte aktuellt.

Rögle saknade många ordinarie pjäser i bortamötet mot Frölunda i SHL i lördags. Med nio juniorer i laguppställningen kämpade man väl, men föll till slut med 4-1. Det var den första förlusten mot göteborgarna efter nio raka segrar i inbördes möten.

Christoffer Rifalk vaktade Rögle-kassen den här matchen och gjorde det riktigt bra. Han räddade 32 skott, men det räckte alltså inte. Rögle saknade Brithen, Gelinas, Bengtsson, Lesund, Edström och Sund. Därtill tvingades Ludvig Larsson kliva av skadad efter två perioder.

I och med den förlusten står Rögle kvar på 61 poäng efter 32 spelade matcher. Man är dock alltjämt serieledare i SHL med en poäng före Luleå som har en match mer spelad.

Nu tar man emot ett Timrå som ligger näst sist i SHL med 31 poäng efter 30 spelade matcher. Upp till Malmö ovanför strecket är avståndet sju poäng.

Timrå kommer från en klar förlust borta mot Brynäs. Hemmalaget kom ut starkt och gick ifrån till 2-0 tidigt i den första perioden. Den ledningen höll de sedan matchen igenom där slutresultatet blev 6-2.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett revanschsuget Rögle

Nykomlingen Timrå har, som väntat, fått det tufft i SHL och läget inför säsongens andra hälft är ganska pressat. Inför mötet mot Brynäs hade man emellertid inte spelat match sedan den 30:e december. Då lyckades man besegra Malmö efter att ha svarat för en bragdartad vändning från ett 5-1-underläge till seger med 6-5 efter förlängning.

Det fanns med andra ord anledning till att man såg något ringrostiga ut i lördags. Man drabbades dock av en skada på poängkungen Ty Rattie som tvingades bryta matchen och lär missa det här mötet mot Rögle.

Rögle och Timrå möttes senast den 30:e november i Timrå. Då gick hemmalaget segrande med 4-3 efter straffar i en match där Ty Rattie spelade en avgörande roll för Timrå. Han stod då för två mål och en assist.

Rögle saknar ett par viktiga pjäser till den här matchen, men de har en grundorganisation som gör att laget ändå står sig starkt. Så här långt har man tagit nästan dubbel så många poäng som Timrå och man bör vara revanschsugna, dels efter förlusten mot Frölunda och dels efter förlusten i Timrå.

Jag tror att Rögle studsar tillbaka och ser till att vinna den här matchen. Man kommer kanske inte göra det med briljans, men man ser nog ändå till att vinna med viss marginal. Mitt spel blir därför
Rögle -1.5 (asian handicap) till 1.87 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rögle -1.5 (asian)
Odds: 1.87
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, måndag 17 januari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: