Speltips Skellefteå – Rögle 24/9: Fartfyllt

Martin Efvergren Publicerat: 24 September 2022

Skellefteå AIK tar emot Rögle i lördagens omgång av SHL. Matchen spelas den 24 september 2022 med nedsläpp kl 18:00.

Skellefteå – Rögle

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skellefteå AIK slutade på tredje plats i grundserien av SHL förra säsongen. Den här säsongen är siktet inställt på att utmana om SM-guldet, men än så länge har man inte riktigt fått det att lossna.

Framförallt blev premiären hemma mot Malmö Redhawks en besvikelse. SAIK bjöd gästerna på alltför mycket och var inte tillräckligt effektiva framåt då man, något överraskande, föll med 5-2. Därefter ställdes man mot Linköping på bortais på tisdagen och där kunde Skellefteå höja sig och vinna med 6-2.

I torsdags blev det sedan en jämn och tät tillställning borta mot Leksand. Nyförvärvet Linus Söderström tog plats i SAIK-kassen för första gången och stod för en fin insats. Det räckte dock inte då hemmalaget vann med 1-0.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Framåtlutade lag

Skellefteå står därmed på tre poäng efter tre spelade matcher i SHL. Nu ställs man mot ett Rögle som tagit fem poäng efter två spelade matcher.

Förra säsongens vinnare av grundserien har fått en fin start även på den här säsongen. I premiären bjöds det på underhållning i Catena Arena när Rögle kunde besegra Brynäs med 5-4. Detta efter att Adam Tambellini avgjort i förlängning.

I torsdags åkte Ängelholmslaget sedan upp och stod för en imponerande insats i Luleå. Framförallt gjorde man det väldigt bra i de två första perioderna och det gav till slut en 4-2-seger för gästerna.

Rögle kommer nu med ett riktigt styrkebesked bakom sig medan Skellefteå har mer att bevisa. Mycket talar för att det här kan bli en högklassig och fartfylld hockeymatch.

Rögles offensiv har sett giftig ut så här långt. För Skellefteå har det inte riktigt lossnat än, men de gjorde flest mål i SHL förra säsongen och potentialen är hög. Jag finner anledning att tro på en relativt målrik tillställning och mitt spel blir att det kommer göras över 5.5 mål totalt till 1.96 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5.5 mål
Odds: 1.96
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, lördag 24 september 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: