3 maj2 019 colorado avalanceh speltips san josé sharks nhl

Speltips Colorado Avalanche – Tampa Bay Lightning 25/6: Stanley Cup

Colorado Avalanche leder med 3-1 i matcher och har nu matchboll mot Tampa Bay Lightning i finalen av Stanley Cup. Den femte matchen spelas natten till lördag den 25 juni 2022 med nedsläpp kl 02:00 svensk tid.

Colorado Avalanche kopplade direkt greppet om den här Stanley Cup-finalen och nu har man chansen att avgöra det hela på hemmais. De vann onsdagens möte i Tampa efter avgörande i förlängning och leder finalserien med 3-1 i matcher.

Colorado Avalanche vann den första matchen med 4-3 efter förlängning och därefter följde två matcher där det stack iväg åt olika håll. Avalanche körde över Tampa Bay Lightning med 7-0 i match 2 och därefter svängde det åt andra hållet när Lightning vann match 3 med 6-2.

I match 4 i Amalie Arena i onsdags blev det återigen en mycket jämn batalj. Andrei Vasilievsky storspelade i Tampa-kassen, men Avalanche-keepern Darcy Kuemper var ännu vassare. Kuemper räddade 37 skott och blev matchvinnare tillsammans med Nazem Kadri som gjorde det avgörande 3-2-målet i förlängningen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mer riskminimering

De dubbla regerande Stanley Cup-mästarna Tampa Bay Lightning är nu piskade att vinna den här bortamatchen. Det är ett pressat läge, men om det är något lag som har det i sig att kunna vända den här typen av underlägen så är det Tampa Bay.

Tampa Bay Lightning inledde match 4 bäst. De dominerade händelserna, vann skotten med 17-4 och gick till den första periodpausen med en 1-0-ledning. Men Colorado visade styrka, kom tillbaka och kunde på nytt vinna i förlängning vilket ger ett mentalt övertag inför fortsättningen.

Colorado Avalanche har dock inte den osedvanliga vana som Tampa Bay har av att spela Stanley Cup-finaler. Nu är de en match ifrån att stå där med pokalen och det är inte det enklaste bärga det i hamn.

Colorado gick in i det här slutspelet som huvudfavoriter och har burit det favoritskapet på ett imponerande sätt så här långt. De gäller också som favoriter att vinna den här matchen då ett spel på hemmalaget ger omkring 1.97 gånger insatsen.

Totalt sett är det välförtjänt att Avalanche leder den här finalserien, men Lightning bör definitivt inte räknas ut. När allt nu står på spel tror jag att det kommer att tätna ytterligare. Varje litet misstag kan bli ödesdigert för en mindre målrik match. Mitt spel blir att det kommer göras under 6 mål (asian handicap) till 1.77 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6 mål (asian)
Odds: 1.77
Bolag: Expekt
Spelstopp: 02:00, lördag 25 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: