Sverige England Speltips 6 juli 2019

Inför dam-EM 2022: Odds och långtidsspel

Sommarens stora fotbollsmästerskap väntar runt hörnet då dam-EM 2022 i England inleds i början av juli. Här ger vi er förutsättningarna med odds och långtidsspel inför Europamästerskapet i fotboll för damer.

England står som värdnation för damernas EM i fotboll 2022. Turneringens inleds den 6 juli då England ställs mot Österrike i öppningsmatchen. Sverige spelar sin premiär mot Nederländerna på lördagen den 9 juli och finalen spelas på Wembley den 31 juli.

På förhand ser det relativt öppet ut i fråga om vilka som kommer att göra upp i den här finalen. Hemmanationen är en av förhandsfavoriterna, men det är Spanien som, med knapp marginal, gäller som huvudfavoriter. Spanjorskorna är emellertid omeriterade i mästerskapssammanhang och frågan är om de klarar att leva upp till förväntningarna.

De olympiska silvermedaljörerna Sverige anses inte vara en av de fyra främsta guldkandidaterna. Åtminstone inte om vi utgår från spelbolagens oddssättningar.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  spela på dam-em 2022 hos expekt – få 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dam-EM 2022 – odds och långtidsspel

Vi har tittat närmare på de långtidsspel som erbjuds inför dam-EM 2022 i England och bjuder här på en kortare resumé. Oddsen hämtar vi från spelbolaget Expekt som tillhandahåller ett brett utbud av fina spelmöjligheter.

Spanien har tagit stora steg framåt som fotbollsnation på senare år och gäller alltså som huvudfavoriter inför dam-EM 2022. Ett spel på att Spanien vinner turneringen ger 4.50 gånger pengarna hos Expekt.

Andrahandsfavoriter är England som lär kunna bäras fram av ett starkt hemmastöd. Att hemmanationen går hela vägen kan spelas till oddset 5.50.

Efter Spanien och England anses Frankrike och Nederländerna vara de främsta utmanarna. De båda ger 7.00 gånger insatsen hos Expekt.

Sverige tillhör alltså samma grupp som just Nederländerna som de möter i premiären. Det blir således en mycket intressant värdemätare för Peter Gerhardssons landslag. Ser vi till oddsen ligger Sverige inte långt efter då ett spel på att man spelar hem guldet ger 9.00 gånger pengarna hos Expekt. Det är samma utdelning som Tyskland ger som vinnare. Därefter följer ett gap ner till Norge och Danmark som står i hela 21.00 respektive 34.00 gånger insatsen.

Kort summerat kan man säga att Sverige tillhör en sextett av nationer där mycket lite skiljer på förhand. Mycket talar med andra ord för att det här kommer att bli en öppen och spännande EM-turnering där inget känns givet på förhand.

  em 2022 hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen