Inför US Open 2022: odds och långtidsspel

Martin Efvergren Publicerat: 31 August 2022

Grand Slam-turneringen US Open 2022 stundar runt hörnet. Vi har tittat närmare på vilka som är favoriter och var du hittar de bästa oddsen på långtidsspel inför herrarnas turnering. US Open 2022 i New York inleds den 29 augusti.Den stora snackisen inför US Open 2022 har varit Novak Djokovic vara eller icke vara i turneringen. Det slutliga beskedet blev att inte tillåts tävla på grund av att han är ovaccinerad mot covid-19.

I förra årets US Open hade Djokovic chansen att fullborda en Grand Slam för första gången sedan Rod Laver 1969. Det såg länge ut att kunna gå vägen, men han föll på upploppet då Daniil Medvedev var den starkare i finalen.

Den regerande mästaren och världsettan Medvedev kommer nu till den här turneringen som huvudfavorit. Utmanarna är emellertid många och ingenting känns givet på förhand inför US Open 2022.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds inför US Open 2022

För den som tror sig ha korn på hur den här turneringen kommer att arta sig finns det många spelmöjligheter. Lucky Sport erbjuder ett brett utbud av långtidsspel inför US Open 2022 till fina odds. Hos dem är Daniil Medvedev huvudfavorit och kan spelas som vinnare till 3.20 gånger insatsen.

Under sommaren har det, i vanlig ordning, spelats två Grand Slam-turneringar på Roland Garros och Wimbledon. Ifrån de turneringarna har vi en vinnare i Rafa Nadal och en het finalist i Nick Kyrgios. Den förstnämnde gäller som andrahandsfavorit inför den här turneringen då Nadal kan spelas som vinnare till oddset 4.50. Kyrgios ger 9.00 gånger pengarna som vinnare.

Tredjehandsfavorit inför US Open 2022 hos Lucky Sport är det unga stjärnskottet Carlos Alcaraz. Han står för närvarande i oddset 6.00 som vinnare.

I kategorin spelare på väg uppåt i karriären hittar vi även Jannik Sinner som har en fin säsong bakom sig. Sinner kan spelas till 16.00 gånger insatsen som vinnare. Den femterankade greken Stefanos Tsitsipas är en annan potent utmanare som står i oddset 13.00.

Det enda svenskhoppet är som vanligt Mikael Ymer som kommer till den här turneringen med fin form. Att han skulle gå hela är förstås föga sannolikt, men ändå spelbart till 290 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  spela på us open hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vinnare Odds
Daniil Medvedev 3.20
Rafa Nadal 4.50
Carlos Alcaraz 6.00
Nick Kyrgios 9.00
Stefanos Tsitsipas 13.00
Jannik Sinner 16.00