Dortmund Hertha Berlin Speltips 6 juni 2020

Speltips 1860 Munchen – Dortmund 29/7: Tyska cupen

1860 Munchen tar emot Borussia Dortmund i den första omgången av den tyska cupen DFB Pokal. Matchen spelas fredagen den 29 juli 2022 med avspark kl 20:45.

Den forna storklubben 1860 Munchen hör numera hemma i den tyska tredjedivisionen där man slutade på en fjärde plats förra säsongen. Man missade kvalplatsen med två poängs marginal och den här säsongen är siktet inställt på att ta klivet upp till 2. Bundesliga.

1860 Munchen spelade ligapremiär i lördags då man besegrade Dynamo Dresden med 4-3 på bortaplan. Man inledde alltså med ett målkalas, vilket går helt i linje med hur det såg ut förra säsongen då man både släppte in och gjorde många mål.

Nu gäller man förstås som stor underdog då man gästas av ett annat målglatt gäng i Borussia Dortmund.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada lag

Borussia Dortmund slutade på andra plats i Bundesliga förra säsongen och startar den här säsongen om med ny tränare och utan Erling Haaland. Marco Rose fick lämna tränarposten och istället har Edin Terzic tagit över rodret. Terzic har tidigare verkat i klubben i olika roller och hade förra säsongen titeln teknisk direktör.

Som ersättare till Haaland har man, bland annat, värvat in Ajax skyttekung Sebastian Haller samt den mycket lovande Karim-David Adeyemi som gjorde 19 ligamål för RB Salzburg förra säsongen. Dessvärre har Haller drabbats av en tumör i testiklarna, vilket gör att hans debut lär dröja ett tag.

Terzic har ändå en slagkraftig trupp till förfogande, åtminstone tillräckligt stark för att man ska gälla som stora favoriter när de nu gör sin första tävlingsmatch för säsongen. Ett rakt spel på Borussia Dortmund ger endast omkring 1.13 gånger insatsen.

1860 Munchen har emellertid fördelen av att deras seriespel har dragit igång medan Dortmund spelar sin ligapremiär den 6:e augusti. Därtill brukar skillnaden mellan divisionerna vara som minst den här tiden på året, vilket generellt ökar skrällmöjligheterna.

Dortmund ska naturligtvis vara det klart bättre laget, men vi har att göra med två lag som båda gör och släpper in en hel del mål. Därför blir mitt spel att båda lagen gör mål till 2.07 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.07
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, fredag 29 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: