Speltips AFC Eskilstuna – Trelleborg 18/7: Sexpoängare

Axel Sjödin Publicerat: 18 July 2022

Det blir ett spännande möte precis under toppen då AFC Eskilstuna välkomnar Trelleborg till Tunavallen under måndagskvällen.

AFC Eskilstuna - Trelleborg

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen står på 22 poäng inför omgången, fyra poäng bakom serieledande Halmstad. Superettan är oerhört jämn serie i nuläget och det är bara sex poäng som skiljer mellan serieledning och tionde plats i skrivande stund. En vinst på måndagen innebär för endera lag att de kan haka på i toppen.

Eskilstuna har haft en svängig säsong hittills som inleddes på ett väldigt bra sätt. Efter en svacka så verkar de ha återfått någon form av stabilitet, framförallt på hemmaplan där de fortsatt är starka på sitt konstgräs.

Tre raka hemmasegrar i bagaget bådar gott inför det viktiga mötet mot Trelleborg på Tunavallen. Men Eskilstunas framåtlutade fotboll gör att resultaten ibland är lite svängiga och ojämna. Trots att de är femma i tabellen så är de laget som har gjort flest mål i serien hittills och har släppt in mer än något annat lag på den övre halvan.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Starka resultat sedan omstarten för Trelleborg

Trelleborg var inför säsongen en av de tippade topplagen och har i alla fall hängt med någorlunda bra i tabellen än så länge. En vinst nu på måndag hade verkligen satt dem i en bra position för att kunna utmana om topplaceringarna.

Sedan återstarten så har formen sett bra ut med sju poäng av nio möjliga. Dessutom lyckades de imponerande nog med att vända ett underläge i andra halvlek borta mot Halmstad och plocka med sig en väldigt tung trepoängare från vad som måste klassas som spelschemats svåraste match.

Senast fick de dock nöja sig med ett kryss borta mot krisande Örebro i en match som de borde kunna ha fått med sig mer ifrån. Trelleborg har dessutom varit starka på bortaplan hittills, men det återstår att se ifall det räcker till mot ett väldigt hemmastarkt Eskilstuna.

Hos spelbolagen så är matchen i stort sett helt jämn på 1X2-marknaden, men Eskilstuna har varit ett väldigt starkt hemmalag under en lång tid nu, de tog nästan alla sina poäng hemma på Tunavallen i fjol. Jag tror att Tunavallens konstgräs kan vara en avgörande faktor här då de möter ett Trelleborg som vanligtvis spelar på gräs. Vi spelar därmed på den raka ettan här för 2.45 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Eskilstuna vinner
Odds: 2.45
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: