Rumänien Albanien 19 juni 2016

Speltips Albanien – Israel 10/6: Öppen matchbild

Albanien gästas av Israel i grupp 2 av B-divisionen i Nations League. Matchen spelas fredagen den 10 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Albanien, Israel och Island gör upp i grupp 2 av B-divisionen i Nations League. Anledning till att det bara tre lag i den här gruppen är för att Ryssland skulle ha varit det fjärde laget. Att döma av inledningen ser det ut att bli en jämn grupp då båda matcherna har slutat oavgjort.

Albanien spelade sin första match i måndags då man ställdes mot Island på bortaplan. Där inledde man bra och tog ledningen efter mål av Seferi efter en halvtimme. Islänningarna kom dock tillbaka och kvitterade till 1-1 vilket blev slutresultatet.

Edoardo Rejas Albanien kommer från ett VM-kval där man stod upp väl, vilket räckte till en tredjeplats efter Polen och England. Vid den senaste landslagssamlingen i mars gjorde man även stark insats då man föll med 2-1 borta mot Spanien.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Knapp fördel Albanien

Alon Hazan är ny förbundskapten för Israel sedan en månad tillbaka. Det var med andra ord hans debut då man tog emot Island förra torsdagen. Det började bra då man tog ledningen efter 25 minuter men Island kom tillbaka och vände till en 2-1-ledning. I matchens slutminuter kunde emellertid hemmalaget kvittera efter mål av Valladolid-anfallaren Shon Weissman som har en stark säsong bakom sig i Segunda Division.

Offensivt finns det kvaliteter i detta Israel. Det visade man om inte annat i VM-kvalet där man gjorde 23 mål på tio matcher. Samtidigt släppte man dock in 21 mål och det gav till slut en tredje plats i gruppen efter Skottland och Danmark.

Israel är med andra ord ett väldigt målglatt landslag och även om Hazan har för ambition att stärka lagets defensiv blev det på nytt målrikt mot Island. Albanien är oftast bättre organiserade i sin defensiv och de gäller även som knappa favoriter inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.30 gånger insatsen.

Det här är två jämnstarka lag som båda kommer från ett kryss mot Island. Det här lär också bli en jämn batalj men jag tror på en något mer öppen matchbild som det ofta blir när Israel är involverade.

Albanien lär också vara mer framåtlutade på hemmaplan medan Israel har sina främsta styrkor i det offensiva spelet. Därför finner jag ett bra spelvärde i att det kommer göras ett par mål i den här matchen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.92 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.92
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, fredag 10 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: