Speltips Armenien – Irland 4/6: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 3 June 2022

Armenien tar emot Irland i den första omgången av gruppspelet i B-divisionen av Nations League. Matchen spelas lördagen den 4 juni 2022 med avspark kl 15:00.

Armenien – Irland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Armenien och Irland är kvalificerade för B-divisionen av Nations League. Där har man nu hamnat i en grupp tillsammans med Skottland och Ukraina.

Armenien kommer från ett VM-kval där man gjorde det helt okej, men man var aldrig nära att utmana om ett vidare avancemang. På tio matcher tog man tolv poäng och slutade på en fjärde plats i gruppen. Man slutade därmed före Island och Liechtenstein, men efter Rumänien Nordmakedonien och Tyskland.

Sedan dess har man spelat två träningsmatcher med ytterst blandade resultat. Vid den senaste landslagssamlingen slog man först Montenegro med 1-0 men blev sedan förnedrade med hela 9-0 mot Norge.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett målsnålt Irland

Irland svarade, precis som Armenien, för ett helt okej VM-kval utan att vara direkt nära att ta sig vidare. Irländarna tog nio poäng på åtta matcher och släppte bara åtta mål. Det innebar att man blev trea i gruppen med åtta poäng upp till Portugal på andra platsen. Vann gruppen gjorde Serbien.

Det blev för tufft för Irland att rå Portugal och Serbien, men man kommer till den här matchen med åtta raka utan förlust. Man spelade 0-0 hemma mot Portugal i den näst sista omgången och vid den senaste samlingen spelade man 2-2 hemma mot Belgien.

Steven Kennys manskap har alltså gjort bra resultat på sistone och man har sedan länge varit ett landslag med en solid defensiv. Inför den här matchen gäller Irland som favoriter då ett spel på bortalaget ger drygt dubbla insatsen tillbaka.

En rak två lockar men samtidigt är Irland ett lag som ofta får problem i den här typen av matcher som man förväntas vinna. Armenien lär vilja visa att man är bättre än vad man presterade senast mot Norge (vilket de är) och man lär vara noga med att sätta sitt försvarsspel den här gången.

Förutsättningarna gör att det borgar för en mer tillknäppt tillställning men underspelen är lågt satta. Därför blir mitt spel att båda lagen inte gör mål till 1.72 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.72
Bolag: Betsson
Spelstopp: 15:00, lördag 4 juni 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: