stream aston villa liverpool

Speltips Arouca – Maritimo 14/2: Primeira Liga

Bottenlaget Arouca tar emot mittenlaget Maritimo i den 22:a omgången av Primeira Liga. Matchen spelas måndagen den 14 februari 2022 med avspark kl 21:15.

FC Arouca är nykomlingar i Primeira Liga efter att ha kvalat sig upp från Segunda Liga förra säsongen. Det har dock, som väntat, blivit en tuff omställning och man är inblandade i bottenstriden. Efter 21 spelade matcher har man tagit 18 poäng och ligger därmed, för närvarande, på en negativ kvalplats.

I den senaste ligamatchen förra söndagen föll Arouca med 2-0 hemma mot Porto. Dessförinnan hade man spelat 0-0 borta mot Familicao. Ser vi till de nio senaste ligamatcherna så har det dock bara blivit fem poäng totalt.

Maritimo Funchal har tagit 25 poäng på sina 21 spelade matcher och ligger därmed i mitten av tabellen. De har emellertid en ganska fin trend. På de tio senaste ligamatcherna har man bara två förluster och de har kommit mot Porto och Benfica.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Maritimo är undervärderade

Maritimo spelade senast 0-0 hemma i mittenmötet mot Estoril. Dessförinnan föll man bara med 2-1 borta mot Porto.

Tim Söderströms Maritimo inleddes säsongen svagt men har höjt sig ganska markant sedan tränare Vasco Seabra tog över laget i november. För Tims del har det dock blivit ytterst begränsat med speltid.

Arouca och Maritimo möttes senast i den femte omgången av Primeira Liga. Den matchen, som spelades i Funchal, slutade 2-2.

Trots att Maritimo ligger bättre till i tabellen och har den klart bättre trenden är det Arouca som gäller som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 2.50 gånger insatsen.

Arouca har bara vunnit en av sina nio senaste matcher. Av dessa har man förlorat sex. Maritimo har fått ett tydligt lyft sedan Vasco Seabra tog över rodret och man bör ha goda chanser till tre poäng här.

Arouca är en nykomling vars läge är ganska pressat. Maritimo kommer med gott självförtroende och med marginal ner till bottenlagen. Jag finner därför ett bra spelvärde på bortalaget här. Mittt spel blir Maritimo 0 (asian handicap) till fina 2.05 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Maritimo 0 (asian)
Odds: 2.05
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:15, måndag 14 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: