kampanj vm 2018

Speltips Ascoli – Benevento 13/5: Playoff

Ascoli och Benevento gör upp i en playoff-semifinal i kvalet till Serie A. Matchen spelas fredagen den 13 maj 2022 med avspark kl 20:30.

Ascoli avslutade säsongen i Serie B starkt och tog till slut en sjätte plats. Det innebär att man nu ställs mot tabellsjuan Benevento i en semifinal i kvalet som gäller en plats i Serie A nästa säsong.

Ascoli lär komma till detta playoff med en god känsla. Av de fem avslutande ligamatcherna tog man fyra segrar och ett kryss och på dessa matcher släppte man bara in ett enda mål. Det målet släppte man in i den sista omgången, men då gjorde man fyra mål framåt i segern hemma mot Ternana. På hemmaplan har man därmed tagit fyra raka segrar.

Nu tar man emot ett Benevento som slutade två poäng efter i tabellen, men vars form inte är lika god då de kommer från tre raka förluster.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett formstarkt Ascoli

Benevento hade en god chans på direktuppflyttning när fem omgångar återstod av Serie B. Men på dessa fem matcher lyckades man bara ta tre poäng och det blev alltså Lecce och Cremonese som tog första- och andraplatsen.

Benevento kommer från en 2-1-förlust hemma mot SPAL i fredags. Dessförinnan föll man 3-0 borta mot Monza. Man ser med andra ord inte ut att ha prickat formen till detta avgörande skede av säsongen.

Ascoli har nu hemmaplansfördel, men om vi ser till de två tidigare mötena mot Benevento har det inte varit någon fördel. Senast de möttes var i februari i Benevento och då vann Ascoli med 2-0. I det första mötet i Ascoli i höstas var det Benevento som gick segrande med samma siffror.

Trots att lagen vann sina respektive bortamatcher mot varandra är det, som jag ser det, fördel Ascoli. Ser vi över hela säsongen är det två jämnstarka lag och det här lär bli en jämn batalj, men Ascolis fina insatser och solida försvarsspel mot slutet gör att de bör ha goda chanser att vinna den här matchen.

Mitt spel blir därför Ascoli 0 (asian handicap) till 1.91 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ascoli 0 (asian)
Odds: 1.91
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:30, fredag 13 maj 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: