stream aston villa liverpool

Speltips Athletico Paranaense – Bragantino 25/6: Scolari-effekten

Athletico Paranaense tar emot RB Bragantino i den brasilianska högstaligan Serie A. Matchen spelas lördagen den 25 juni 2022 med avspark kl 21:30 svensk tid.

Club Athletico Paranaense har inlett säsongen i brasilianska Serie A starkt. Efter 13 spelade matcher har man tagit 21 poäng, vilket ger en tredje plats i tabellen.

Luiz Felipe Scolaris Athletico Paranaense kommer nu till den här matchen med tio raka matcher utan förlust om vi räknar in cupspelet. Så sent som i onsdags slog man Bahia på bortaplan med 2-1 i den brasilianska cupen. Dessförinnan hade man besegrat Coritiba borta med 1-0 i ligan. Detta efter att Khellven gjort det avgörande målet på straff i den 100:e minuten.

Man har alltså två raka bortasegrar bakom sig. På hemmaplan har man emellertid spelat oavgjort i de två senaste matcherna.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Athletico Paranaense

Red Bull-finansierade RB Bragantino ligger på tionde plats i Serie A efter 13 spelade matcher. De är alltså ett antal placeringar efter tabelltrean Athletico Paranaense – men det skiljer ändå bara tre poäng mellan lag. Så pass oerhört jämn är Serie A i mittenskiktet.

Bragantino spelade inte i cupen i veckan utan deras senaste match var i lördags då man spelade 2-2 på bortaplan mot Santos. Dessförinnan slog man Coritiba med 4-2 på hemmaplan. Därmed har man tagit två segrar och två kryss på de fyra senaste omgångarna.

Athletico Paranaense och Bragantino möttes senast i cupen i höstas och då var de förstnämnda som vann med 1-0 på hemmaplan. Ser vi till de fem senaste mötena så har Paranaense vunnit tre och två har slutat oavgjort.

Det är med andra ord fördel Athletico Paranaense vad gäller inbördes möten och de gäller även som knappa favoriter inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 2.50.

Den 73-årige Scolari tog över Athletico Paranaense i början av maj efter att laget åkt på tre raka förluster. Han har nu lett laget i 13 matcher och endast förlorat en av dessa. Han har på mycket kort tid gjort laget väldigt svårslagna och defensivt svårgenomträngliga och jag finner anledning att tro att man har goda möjligheter att bygga vidare på den fina trenden här.

Till Paranaenses nackdel hör att de spelade cupmatch i veckan, men deras positiva momentum är så starkt att jag tror att de löser tre poäng ändå. Mitt spel blir Athletico Paranaense 0 (asian handicap) till 1.75 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Athletico Paranaense 0 (asian)
Odds: 1.75
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:30, lördag 25 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: