Speltips Austin – New York Red Bulls 25/7: Toppmöte i MLS

Axel Sjödin Publicerat: 24 July 2022

Natten bjuder på ett toppmöte från MLS mellan succén Austin och gästande New York Red Bulls.

Austin - New York Red Bulls

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ligatvåan i den västra konferensen möter trean i den östra då Austin välkomnar NY Red Bulls ner till sommarhettan i Texas. Årets stora utropstecken Austin är favoriter inför mötet som kommer att bli väldigt intressant att följa.

Detta är bara Austins andra säsong någonsin då de dök upp i MLS förra säsongen och hamnade då näst sist i den västra konferensen och var långt ifrån något slutspel. I år ser det helt annorlunda ut då de plötsligt är med och utmanar den stora titelfavoriten Los Angeles FC om ligaledningen.

Austin har tagit MLS med storm i år och har gjort flest antal mål i ligan samtidigt som deras defensiv tillhör toppskiktet även det. Tränare Josh Wolff har verkligen fått alla bitar att falla på plats och under sin blott andra säsong så har Austin hittills sett ut som en potentiell titelutmanare.

I ligaspelet så är de obesegrade i sju raka matcher varav de har vunnit fem av dessa. De har dessutom bara förlorat en enda match hemma i år och det är svårt att inte stämma in i hyllningskören.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

New York Red Bulls har inte presterat mot topplagen

Gästerna har också haft en bra säsong, även om det inte har varit lika oväntat. De är för närvarande trea i den östra konferensen, men har en bit upp till både Philadelphia Union och NYCFC i toppen. Samtidigt jagas de av Montreal, Orlando och Columbus som är hack i häl och de kan mycket väl börja tappa placeringar snabbt vid en mindre formsvacka.

De föll senast i derbyt mot New York City med 0-1 där deras stadsrivaler var det vassare laget. NY Red Bulls har en väldigt stabil defensiv men har inte haft samma målskörd framåt. De fick varken på NYCFC eller LAFC när de har mötts under loppet av den senaste månaden och av allt att döma så är Austin inte av någon sämre kaliber i år.

Statistiskt sett så är New York Red Bulls i alla fall seriens starkaste bortalag efter just Austin. Men det är en trend som har börjat vända. De vann nämligen deras fem första bortamatcher, men har sedan dess bara fått med sig en vinst, två kryss och tre förluster på de resterande matcherna på resande fot.

Jag håller Austin som de klara favoriterna här sett till både form och hemmaplansfördel, där de dessutom säkert är mer vana vid det varma klimatet under sommaren. Den raka ettan spelas därför för 2.30 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Austin vinner
Odds: 2.30
Bolag: 888sport
Spelstopp: 02:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: