Slovakien , Ukraina

Speltips Azerbajdzjan – Slovakien 10/6: Favoriten håller

Azerbajdzjan och Slovakien gör upp i den tredje omgången av C-divisionen i Nations League. Matchen spelas fredagen den 10 juni 2022 med avspark kl 18:00.

Azerbajdzjan, Kazakstan, Belarus och Slovakien ställs mot varandra i grupp 3 av C-divisionen i Nations League. Utan tvekan är det de sistnämnda som gäller som gruppfavoriter.

Azerbajdzjan inledde på bortaplan mot Kazakstan i fredags och fick där se sig besegrade med 2-0. Tre dagar senare väntade ytterligare en bortamatch. Man ställdes då mot Belarus och där kunde man få med sig en poäng efter att matchen slutat mållös.

Azerbajdzjan leds av italienaren Giovanni De Biasi och de kommer från ett VM-kval där man var chanslösa i sin grupp. Man stod emellertid upp väl i samtliga matcher, men man tog bara en poäng och den kom efter att man spelat 1-1 borta mot Irland i höstas.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett uddlöst Azerbajdzjan

Slovakien, som spelade EM i somras, åkte ur B-divisionen i Nations League och gällde på förhand som stor favorit i den här gruppen. På pappret är man det klart bästa laget, men insatsen mot Kazakstan i måndags vittnar om att det här kan bli tuffare än väntat.

Stefan Tarkovic Slovakien inledde gruppspelet med att besegra Belarus med 1-0 på bortaplan. Det var ingen glimrande insats men man bärgade tre poäng och tanken var nog att man skulle växla i det efterföljande hemmamötet mot Kazakstan. Så blev det alltså inte utan där blev det en skrällförlust med 1-0 efter att kazakerna tagit ledningen i första halvlek och därefter försvarat sig väl.

Azerbajdzjan och Slovakien möttes senast i EM-kvalet 2019. Då var slovakerna på en högre nivå än idag och vann båda mötena, på bortaplan med hela 5-1 och på hemmaplan med 2-0.

Slovakien gick mållösa senast och jag räknar med att Azerbajdzjan kommer att försvara sig väl här. Samtidigt är Slovakien ett klart bättre lag på pappret och jag tror, trots allt, att man kommer kunna göra det som krävs för att vinna den här matchen.

Azerbajdzjan har inte gjort mål på fyra raka matcher där man, förutom Kazakstan och Belarus, även mött Malta och Lettland. Slovakien har en offensiv spets på en klart högre nivå och det bör räcka för att tre poäng här. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Slovakien vinner till 1.83 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Slovakien vinner
Odds: 1.83
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:00, fredag 10 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: