9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Belarus – Kazakstan 10/6: Fördel gästerna

Vitryssland tar emot gruppettan Kazakstan i den tredje omgången av C-divisionen i Nations League. Matchen spelas fredagen den 10 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Belarus, Kazakstan, Slovakien och Azerbajdzjan gör upp i grupp 3 av C-divisionen i Nations League. Efter två spelade matcher har Kazakstan fått en drömstart med två raka segrar som gör att de toppar gruppen inför den tredje omgången.

Belarus kommer från ett VM-kval där man tog tre poäng på åtta matcher och slutade sist i sin grupp. Man fick heller ingen bra start på Nations League då man gästades av gruppfavoriten Slovakien förra fredagen. Visserligen stod man upp bra men man föll ändå med 1-0 efter att gästerna gjort mål i mitten av den andra halvleken.

I måndags spelade man återigen på hemmaplan då man tog emot Azerbajdzjan. Det blev ingen seger i den matchen då lagen delade poängen i en jämn match som förblev mållös.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spelvärde på Kazakstan

På förhand var Slovakien klara favoriter i den här gruppen, men Kazakstan har visat att de definitivt är att räkna med i kampen om gruppsegern.

Kazakstan kommer från ett VM-kval där man inte räckte till mot tufft motstånd i form av Frankrike, Finland, Ukraina och Bosnien. Bortsett från den avslutande 8-0-förlusten mot de förstnämnda stod man emellertid upp väl i samtliga matcher.

Nations League inleddes så bästa sätt då man slog Azerbajdzjan med 2-0 hemma efter att anfallaren Aymbetov gjort lagets båda mål. I måndags följde man sedan upp den insatsen med en skrällseger borta mot Slovakien. Man tog då ledningen i den första halvleken och spelade sedan oerhört disciplinerat genom hela matchen.

Trots kazakernas fina inledning på Nations League är det ändå Vitryssland som gäller som knappa favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på att bortalaget vinner ger så mycket som dryga tre gånger insatsen.

På pappret är det två jämnstarka lag men Kazakstan kommer med ett positivt momentum som bör ha betydelse för utgången av den här matchen. Ryske Magomed Adiev tog över laget inför Nations League och har fått en drömstart. Som jag ser det är Kazakstan undervärderade här. Mitt spel blir Kazakstan 0 (asian handicap) till fina 2.20 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kazakstan 0 (asian)
Odds: 2.20
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, fredag 10 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: