19 november 2019 Belgien Cypern Speltips

Speltips Belgien – Nederländerna 3/6: Prestigemöte

Gruppfavoriterna Belgien och Holland gör upp i den första omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas fredagen den 3 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Det var länge sedan som grannländerna och fotbollsnationerna Nederländerna och Belgien ställdes mot varandra i tävlingssammanhang. Det ger en extra nerv till det här mötet i Nations League där man har hamnat i samma grupp tillsammans med Polen och Wales.

Louis van Gaal återvände till posten som förbundskapten för det nederländska landslaget efter förra sommarens misslyckande i EM. Efter ett klanderfritt gruppspel blev man då utslagna av Tjeckien i åttondelsfinalen.

Van Gaal kunde då leda laget till gruppseger i VM-kvalet efter att ha gått en jämn kamp mot framförallt Turkiet och Norge. Avancemanget till VM säkrades då man slog Norge med 2-0 på hemmaplan i den sista omgången.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En hel del prestige på spel

Roberto Martinez har lett Belgien sedan 2016 och förväntningarna har hela tiden varit höga. Man har dock ännu inte fått till den riktiga fullträffen, men man har heller inte på något vis gjort bort sig.

I sommarens EM tog det slut i kvartsfinalen mot Italien och i höstas spelade man slutspel i Nations League. Där föll man i semifinalen mot Frankrike. I VM-kvalet gjorde man vad som förväntades då man gick obesegrade och vann sin grupp med fem poängs marginal ner till Wales.

Holland och Belgien möttes senast 2018 i en vänskapsmatch som slutade 1-1. Senast de möttes i en tävlingsmatch var så längesedan som 1998. Det mötet i gruppspelet i VM slutade 0-0.

Onekligen har vi att göra med två högklassiga lag som, utan tvekan, gäller som favoriter i den här Nations League-gruppen. I den här matchen är det Belgien som gäller som knappa favoriter. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.30 gånger insatsen.

Jag räknar med att det kommer att bli viss nerv i den här matchen även om Nations League inte riktigt tas på det blodigaste allvaret av alla. Nederländerna har gjort många mål sedan van Gaal tog över och min känsla säger mig att de kan komma att vara det något hungrigare laget här.

Framförallt finner jag anledning att tro på en underhållande match mellan två lag som vill gå framåt. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.82 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.82
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, fredag 3 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: