19 november 2019 Belgien Cypern Speltips

Speltips Belgien – Polen 8/6: Nations League

Belgien gästas av Polen i den andra omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas onsdagen den 8 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Belgien fick ingen vidare bra start på Nations League då man föll i prestigemötet mot Nederländerna i fredags. Trots att Roberto Martinez kunde formera en stark elva var man inte ens nära då man åkte på en svidande klar 4-1-förlust på hemmaplan.

Belgien tog sig till semifinalen av Nations League förra året och i det gångna VM-kvalet kunde man, utan större problem, vinna sina grupp före Wales. Förutom Nederländerna och Polen är det också just Wales som är det fjärde i den här gruppen i A-divisionen av Nations League.

Nu väntar så ett Polen som besegrade Wales i sin premiär. Belgien gör nu sina andra raka hemmamatch och det är en match som man nog bör vinna om det ska bli ett vidare avancemang.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Belgien studsar tillbaka

Czeslaw Michniewicz Polen är ett landslag i medvind för tillfället. Michniewicz tog över i januari och har nu lett laget till en playoff-seger mot Sverige och det här gruppspelet i Nations League inleddes också på bästa sätt.

I onsdags besegrade man alltså Wales med 2-1 efter att ha vänt ett underläge i slutskedet av matchen. Swiderski satte då det avgörande målet i den 85:e minuten.

Det ska dock sägas att det för Wales del inte var den match som var deras huvudfokus vid den här samlingen. För deras del väntade en direkt avgörande playoff-match till VM mot Ukraina på söndagen, vilket lär ha varit en fördel för Polen.

Nu lär det ställas högre krav på Polen om man ska kunna ta poäng mot ett revanschsuget Belgien på bortaplan. Belgarna gick obesegrade genom VM-kvalet och den klara förlusten mot Nederländerna i fredags var en rejäl missräkning som jag tror gör att de kommer att vara motiverade visa sin hemmapublik att de kan mycket bättre.

Martinez manskap är något ålderstiget men har fortfarande en bredd som Polen inte kan mäta sig med. De har därtill inte behövt göra några bortaresa utan kunnat ladda om batterierna hemma i Belgien. Det bör vara en fördel här. Mitt spel blir därför en rak etta, att Belgien vinner till 1.67 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Belgien vinner
Odds: 1.67
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, onsdag 8 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: