21 augusti 2018 Speltips Benfica PAOK

Speltips Benfica – Dynamo Kiev 23/8: CL-kval

Benfica leder med 2-0 inför returen mot Dynamo Kiev i kvalet till Champions League. Matchen spelas tisdagen den 23 augusti 2022 med avspark kl 21:00.

Benfica kommer från en säsong där man gjorde succé i Champions League, men där ligaspelet blev en besvikelse. Ny på tränarposten är nu tysken Roger Schmidt som kommer från PSV och han har fått en fin start på jobbet.

I ligaspelet har Benfica inlett med två raka segrar och i CL-kvalet har man skaffat sig ett utmärkt läge för avancemang. I den första omgången kunde man, utan problem, slå ut Midtjylland efter segrar med 4-1 hemma och 3-1 borta.

Därefter väntade så ett Dynamo Kiev som inte konkurrerar på samma villkor. Det första mötet spelades i polska Lodz och det blev en match som Benfica kunde kontrollera från start till mål vilket gav en 2-0-seger till portugiserna.

En övermäktig uppgift

Dynamo Kiev förutsättningar är förstås speciella, men trots att man tvingas vara på landsflykt har man ändå levererat i de två första rundorna av det här CL-kvalet.

Man inledde då med att slå ut Fenerbahce efter avgörande i förlängning på bortaplan. Samma sak upprepade sig sedan i dubbelmötet mot Sturm Graz där Tsygankov blev matchhjälte med sitt avgörande mål i den andra förlängningshalvleken i Graz.

Dynamo Kiev har svarat för två smått heroiska insatser i dessa möten, men nu talar det mesta för att man nått en övermäktig uppgift. Benfica var det bättre laget senast och de har sett stabila ut under säsongsupptakten.

Mircea Lucescus manskap har visat på en oerhörd moral och kommer säkerligen kämpa in i det sista här. Jag har dock oerhört svårt att se att det här kommer att sluta i något annat än en stabil seger för hemmalaget. Mitt spel blir Benfica -1.5 (asian handicap) till 2.00 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Benfica -1.5 (asian)
Odds: 2.00
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 23 augusti 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: