9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Birmingham – Sunderland 11/11: Mittenmöte

Birmingham City gästas av Sunderland AFC i den 21:a omgången av The Championship. Matchen spelas fredagen den 11 november 2022 med avspark kl 21:00.

John Eustace fick en trevande start på sitt nya jobb som manager för Birmingham City. På de sju första omgångarna tog man bara fem poäng, men därefter har utvecklingen pekat i rätt riktning.

Birmingham har nu bara förlorat en av sina åtta senaste matcher i Championship och på de fyra senaste har det blivit två segrar och två kryss. Därmed har man klättrat upp till en tionde plats i tabellen.

I tisdags var man dock illa ute då man gästades av Swansea. Man låg under med 2-1 fram till slutminuterna då Troy Deeney blev poängräddare i och med sitt kvitteringsmål.

Jämnstarka lag

Sunderland är nykomlingar i Championship och man har haft det ganska tufft på sistone. Efter 19 spelade matcher har man tagit 24 poäng och är därmed fyra poäng efter Birmingham som har en match mer spelad. Trots det skiljer det hela sju placeringar i tabellen som, med andra ord, är väldigt jämn.

Sunderland har bara vunnit två av sina tio senaste ligamatcher. Den senaste segern kom i den senaste bortamatchen då man besegrade Huddersfield med 2-0. Den vinsten kunde man dock inte bygga vidare på då man föll med 1-0 hemma mot Cardiff i lördags.

Sunderland har nu fördelen av att man, till skillnad från Birmingham, inte spelade någon match i veckan. Det är emellertid Birmingham som gäller som knappa favoriter då ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 2.40 gånger insatsen.

Utgången känns oviss och det lär bli en jämn batalj mellan två lag som varken tillhör de bästa eller de sämsta i den här serien. Championship är en relativt målsnål serie där underspelen ofta är lågt satta, så även här. Jag finner ett bättre spelvärde i att båda lagen kommer att göra mål och det spelas till 1.89 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.89
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, fredag 11 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: