Speltips Björklöven – Västerås 11/3: Toppmöte

Martin Efvergren Publicerat: 11 March 2022

Ett formstarkt Björklöven gästas av toppkonkurrenten Västerås i Hockeyallsvenskan. Matchen spelas fredagen den 11 mars 2022 med nedsläpp kl 19:00.

Björklöven – Västerås

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

IF Björklöven ser ut att ha prickat formen lagom till att slutspelet snart ska dra igång. De kommer till det här mötet med sex raka segrar bakom sig och går nu för att skaffa sig en än bättre position i sluttabellen av grundserien i Hockeyallsvenskan.

Efter 49 spelade matcher står Björklöven på 93 poäng och ligger därmed på en fjärde plats. Med tre matcher kvar att spela är man två poäng efter Karlskoga som ligger på tredjeplats.

Björklöven kommer nu från en 4-1-seger hemma mot Vita Hästen i söndags. Dessförinnan hade man tagit tre raka bortaseger där man, bland annat, lyckades slå serieledarna HV71 efter förlängning.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Björklöven

För Björklövens del står det redan klart att man kommer att sluta topp-6 i Hockeyallsvenskan. Västerås IK är bara en placering efter Björklöven i tabellen men det skiljer tio poängs mellan lagen. VIK har sex poängs marginal ner till Mora men är, i praktiken, också de redan klara.

Det blev dock förlust med 5-2 när Västerås ställdes mot Mora i onsdags. Dessförinnan hade man tagit två raka segrar mot jumbon Troja/Ljungby.

Björklöven och Västerås har mötts tre gånger tidigare den här säsongen och det är fördel VIK i inbördes möten. När de senaste möttes i Västerås i februari var det dock bortalaget som gick segrande med klara 4-0. De två första matcherna vann Västerås med 5-0 i Umeå och 6-5 hemma.

Den här matchen betyder inte speciellt mycket för tabelläget, men det lär vara två lag som vill spänna musklerna inför slutspelet. På så vis lär det bli en del nerv och intensitet även i den här bataljen.

Helt klart är det så att Björklöven ser ut att vara det bästa laget för tillfället. De vann klart i Västerås nyligen och de har imponerat i sina senaste matcher. Med sina totalt 185 mål är Björklöven bäst i Hockeyallsvenskan och sedan årsskiftet har man även täppt till bakåt. På de 11 senaste matcherna har man inte släppt in mer än två mål i någon match.

Mycket talar för att Björklöven kommer dra det längsta strået här. Mitt spel blir därför en rak etta, att Björklöven vinner under ordinarie tid till 1.83 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Björklöven vinner (ordinarie tid)
Odds: 1.83
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, fredag 11 mars 2022
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: