29 mars 2018 Blackburn Rovers Bradford City Speltips

Speltips Blackburn – Millwall 8/3: Måltorka

Topplaget Blackburn Rovers gästas av ett formstarkt Millwall i Championship. Matchen spelas tisdagen den 8 mars 2022 med avspark kl 20:45 på Ewood Park.

Blackburn Rovers jagar ett avancemang till Premier League, men det har inte riktigt gått deras väg den senaste tiden. Man har bara vunnit en av sina sju senaste matcher, men är ändå alltjämt med i toppstriden av Championship.

Blackburn har svarat för en väldigt fin säsong, men nu när allt snart ska till att avgöras har det låst sig. I lördags föll man med 2-0 borta mot serieledarna Fulham och dessförinnan besegrade man QPR hemma med 1-0. De resultaten är det inte mycket att säga om. Ser vi till de sju senaste matcher är emellertid målet mot QPR det enda man har förmått att göra, vilket är ett mer oroande faktum.

Hursomhelst står Blackburn på 57 poäng efter 35 spelade matcher. Det ger för tillfället en fjärde plats i Championship med fem poäng upp till Huddersfield på andra plats. Samtidigt är det bara tre poäng ner till att gå miste om en positiv kvalplats.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ytterst målsnålt på sistone

Millwall är ett av de lagen som kommer underifrån och kan utmana Blackburn om en topp-6-placering. Tack vare fem raka segrar så lever Millwalls chanser alltjämt. Efter 34 spelade matcher har man tagit 52 poäng, vilket ger en tionde plats i tabellen.

Det är med andra ord väldigt jämnt i den här övre delen av Championship. Läget såg inte så ljust ut för Milwall i vintras, men nu har man alltså skaffat sig häng på en kvalplats. Man kommer två raka 1-0-segrar där man i lördags slog Reading borta och dessförinnan besegrade man Sheffield United hemma.

Blackburn och Millwall möttes senast i den andra omgången av Championship i London, i mitten av augusti. Den matchen slutade 1-1.

När de nu möts igen är det Blackburn som gäller som favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.05 gånger insatsen.

Ser vi till de här båda lagens form är det dock helt klart fördel Millwall. Blackburn har tillhört toppen i princip hela säsongen och har nu, på så vis, mer att förlora än ett Millwall som börjat gasa underifrån.

Framförallt är det väldigt mycket som talar för att det här inte kommer att bli något målkalas. Blackburn har alltså bara gjort ett mål på sina sju senaste matcher. I deras 10 senaste matcher har det gjorts under 2.5 mål totalt. Samtidigt har Millwall hållit nollan i tre av sina fyra senaste matcher.

Mitt spel blir att det kommer göras under 2 mål (asian handicap) totalt i den här matchen till 1.94 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2 mål (asian)
Odds: 1.94
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, tisdag 8 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: