Speltips Blackburn – QPR 30/7: Ligapremiär

Martin Efvergren Publicerat: 30 July 2022

Blackburn Rovers och Queens Park Rangers drabbar samman i premiären av The Championship. Matchen spelas lördagen den 30 juli 2022 med avspark kl 16:00.

Blackburn – QPR

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Blackburn Rovers var länge med i toppstriden av Championship förra säsongen, men under våren tappade man sitt positiva momentum och dalade i tabellen. Till slut blev det en åttonde plats, vilket lär ha känts som en besvikelse med tanke på hur bra det såg ut under säsongens första dryga halva.

Manager Tony Mowbray har nu lämnat efter fem år på posten och Jon Dahl Tomasson är hans efterträdare. Truppen ser än så länge ungefär lika stark ut som förra säsongen då Brereton Diaz, som slog igenom stort och gjorde 22 mål på 37 ligamatcher, alltjämt är kvar.

Till den här säsongen har man förstärkt med försvararen Brittain Callum och mittfältaren Ethan Walker samtidigt som, bland andra, Joe Rothwell och Darragh Lenihan har lämnat.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nytt på tränarposterna

Queens Park Rangers förra säsong påminner en hel del om Blackburns. Även de var ett topplag fram till ungefär samma period under våren som Blackburns ras kom. Under mars och april förlorade QPR sju av åtta ligamatcher och till slut blev det en elfte plats. Totalt tog man 66 poäng på 46 matcher vilket var tre poäng sämre än Rovers.

Precis som i Blackburn har även förändring skett på QPR:s managerpost. Den relativt oerfarne Michael Beale har nu tagit över rodret efter att Mark Warburton lämnat klubben. På spelarfronten har man värvat in Kenneth Paal från Zwolle samt Tyler Roberts och Taylor Richards på lån från Leeds respektive Brighton.

Blackburn Rovers och QPR var totalt sett jämnstarka förra säsongen och jämnt blev det även när de ställdes mot varandra. Båda lagen vann då sina varsina hemmamatcher med 1-0.

Det blev två målsnåla möten förra säsongen och när båda lagen nu bygger om med nya tränare lär inte alla bitar sitta på plats från start. Primärt vill nog både Tomasson och Beale sätta en stabil grund bakåt och jag finner därför anledning att tro att det här kan bli en mer tillknäppt tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.90 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 29 juli 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: