9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Bochum – Arminia Bielefeld 6/5: Pressat bortalag

VfL Bochum tar emot nästjumbon Arminia Bielefeld i den näst sista omgågnen av Bundesliga. Matchen spelas fredagen den 6 maj 2022 med avspark kl 20.30.

Bochum – Arminia Bielefeld

Bundesliga
Hämta bonus!
18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

VfL Bochum vann 2. Bundesliga förra säsongen och som nykomlingar i Bundesliga har man svarat för en stabil säsong. Med två omgångar kvar att spela har man tagit 39 poäng vilket just nu ger en tolfte plats i tabellen.

Inför bortamötet mot Dortmund i lördags hade Bochum endast tagit en poäng på de tre föregående matcherna. Därtill hade man gått mållösa från samtliga dessa tre matcher. Men mot Dortmund lossnade det rejält. I en svängig match kunde bortalaget till slut vinna med 4-3 efter att man vänt ett 3-2-underläge i matchens slutminuter.

I säsongens näst sista match ställs Bochum nu mot ett Arminia Bielefeld som är pressade att vinna. Efter 32 omgångar ligger de näst sist i Bundesliga med ett avstånd på sex poäng upp till Hertha Berlin ovanför strecket.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Arminia Bielefeld säljer sig dyrt

Arminia Bielefeld lyckades med nöd och näppe hänga kvar i Bundesliga förra säsongen. Man tog då 35 poäng och slutade på 15:e plats, det vill säga placeringen ovanför den negativa kvalplatsen.

Den här säsongen ser läget värre ut. De står nu på 27 poäng och måste vinna sina två återstående matcher samtidigt som Hertha Berlin kammar noll. För att knipa kvalplatsen behöver man ta in två poäng på Stuttgart.

Arminia lyckades ta en poäng hemma mot just Hertha Berlin i lördags efter att Joakim Nilsson kvitterat till 1-1 på tilläggstid. Man har dock gått nio raka matcher utan vinst och endast skrapat ihop två poäng totalt på dessa matcher.

Bochum och Arminia Bielefeld möttes senast i december och det var då hemmalaget från Bielefeld som vann med 2-0. När de nu möts igen är det emellertid Bochum som gäller som knappa favoriter. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 2.20.

Bochum har nu inte mycket att spela för medan Arminia Bielefeld har allt att spela för. Den faktorn talar till bortalagets fördel om de kan hantera pressen på rätt sätt. Joakim Nilsson gav Bielefeld hopp i och med sitt sena kvitteringsmål senast och jag tror att det gav boost som de kan rida vidare på. De lär komma att sälja sig dyrt i den här matchen.

Arminia Bielefeld vann när lagen senast möttes och de har vunnit tre av de fyra senaste mötena mot Bochum. Som jag ser det bör de kunna knipa minst en poäng i den här matchen. Mitt spel blir därför X2 till 1.75 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.75
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:30, fredag 6 maj 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: