Speltips Bologna – Sampdoria 11/4: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 11 April 2022

Det är två relativt formsvaga lag som ställs mot varandra när Bologna gästas av Sampdoria i Serie A. Matchen spelas måndagen den 11 april 2022 med avspark kl 20.45.

Bologna – Sampdoria

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bologna har visserligen fått bra ordning på sin defensiv den senaste tiden men det har bara blivit en seger på de elva senaste matcherna i Serie A. Därtill har man gått mållösa från de fyra senaste matcherna. Man får nu också, den närmsta tiden, klara sig utan sin huvudtränare Sinisa Mihajlovic som på nytt är inlagd för cancerbehandling.

Trots dessa problem svarade man ändå för en gedigen insats förra måndagen. Man lyckades då knipa en poäng borta mo Milan efter att mötet slutat mållöst på San Siro.

Bologna står därmed på 34 poäng efter 30 matcher vilket ger en mittenplacering i tabellen. Men för att inte dala djupare ner mot bottenskiktet krävs nu att man får fart på sin offensiv och börjar vinna matcher igen.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Bologna i inbördes möten

För Sampdorias del ser läget än värre ut. De är fem poäng efter Bologna i tabellen och förlorat fyra av sina fem senaste ligamatcher.

Man vann visserligen i den näst senaste omgången då Venezia besegrades med 2-1 på bortaplan. Dessförinnan hade man tre raka förluster bakom sig och förra helgen kammade man återigen noll då man föll med 1-0 hemma mot Roma.

Bologna och Sampdoria möttes senast i Genoa i november och det var då gästerna som vann med 2-1. Det var därmed Bolognas sjätte raka seger mot Sampdoria. En anmärkningsvärd svit med tanke på att vi har att göra med två jämnstarka klubbar de senaste åren.

När de nu ställs mot varandra igen gäller Bologna som favoriter hos spelbolagen. Ett rakt spel på hemmalaget ger då omkring 2.20 gånger insatsen.

Albin Ekdals Sampdoria ligger mest pyrt till i tabellen men Bologna har alltså inte gjort mål på fyra matcher och har endast gjort totalt fyra mål på de tio senaste matcherna.

Bologna har dock en defensiv stabilitet och kommer från en stärkande insats mot Milan senast. Marco Giampaolo tog över Sampdoria i januari men har inte lyckats sätta någon vidare jämnhet i prestationerna.

Viktiga poäng står på spel och jag räknar med att det här kommer att bli en jämn och tät tillställning. Jag tror att Bolognas målsnålhet håller i sig och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.80 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, måndag 11 april 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: