15 november 2019 Finland Liechtenstein Speltips

Speltips Bosnien-Hercegovina – Finland 14/6: Gruppfinal

Hittills obesegrade Bosnien-Hercegovina tar emot Finland i B-divisionen av Nations League. Matchen spelas tisdagen den 14 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Efter tre spelade matcher i den här gruppen från B-divisionen i Nations League är det Bosnien-Hercegovina som toppar tabellen. En poäng efter hittar vi Finland och Montenegro på fyra poäng och Rumänien är sist med sina tre poäng.

Det är med andra ord en väldigt jämn grupp och jämnt har det också varit i Bosnien-Hercegovinas samtliga matcher. De inledde på bortaplan mot jut Finland och lyckades där knipa en poäng efter att Prevljak kvitterat till 1-1 på tilläggstid.

Därefter vände man hem och tog emot Rumänien i den andra matchen. Även det blev en tät tillställning där Prevljak på nytt frälste Bosnien-Hercegovina då han gjorde matchen enda mål med drygt 20 minuter kvar att spela.

I lördags spelade Bosnien-Hercegovina ett prestigemöte mot grannlandet Montenegro på bortaplan och den här gången tappade man en 1-0-ledning till 1-1 som blev slutresultatet.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bosnien-Hercegovina är favoriter

Finland inledde med Nations League med två raka hemmamatcher och tillika bra prestationer. I den första matchen åkte man, som sagt, på ett tungt poängtapp mot Bosnien-Hercegovina, men man studsade tillbaka direkt. I den efterföljande matchen slog man då Montenegro med 2-0 efter att Pohjanpalo gjort båda målen i första halvlek.

I helgen väntade så en bortamatch mot ett Rumänien som dittills kammat noll. De kunde nu bryta den trenden då man vann med 1-0 i en tät och tillknäppt tillställning i Bukarest.

Bosnien-Hercegovina och Finland är två landslag som känner varandra väl vid det här laget. De tillhörde nämligen samma grupp i VM-kvalet och när de senast möttes i Bosnien-Hercegovina var det Finland som vann med 3-1. Det första mötet i Finland slutade 2-2.

Inför den här matchen är det emellertid Bosnien-Hercegovina som gäller som favoriter. Ett spel på att hemmalaget ges till ett odds omkring 2.05.

Spelbolagen lutar också tydligt åt att det här kommer att bli en målsnål tillställning. Ser vi till de här tre senaste mötena mellan lagen har det dock varit relativt målrikt och jag finner ett spelvärde i att det kan komma att göras ett par mål även den här gången. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 2.08 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.08
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 14 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: