11 september 2018 Bosnien Österrike speltips Uefa nations league

Speltips Bosnien-Hercegovina – Montenegro 23/9: Gruppfinal

Bosnien-Hercegovina och Montenegro toppar tabellen inför den näst sista omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas fredagen den 23 september 2022 med avspark kl 20:45.

Bosnien-Hercegovina gjorde det väldigt bra i de fyra matcherna i Nations League som spelades i juni. Man kryssade två matcher borta och vann sina två hemmamatcher och toppar därmed B-divisionens grupp 3 med sina åtta poäng. En poäng efter placerar sig Montenegro medan Finland och Rumänien tagit fyra respektive tre poäng.

Bosnien-Hercegovina inledde med att rädda poäng i slutsekunderna i bortamötet mot Finland. Därefter slog man Rumänien med 1-0 hemma följt av en 1-1-match i Balkanderbyt borta mot Montenegro. I den senaste matchen kunde man besegra Finland med 3-2 hemma efter att ha vänt ett 2-1-underläge.

Bosnierna har nu chansen att säkra gruppsegern i det här laddade mötet mot grannlandet Montenegro.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tillknäppt

Montenegro har också de gjort bra ifrån sig i den här, på pappret, väldigt jämna gruppen. Enda egentliga plumpen i protokollet är 2-0-förlusten borta mot Finland.

Förutom den matchen har man alltså kryssat mot Bosnien-Hercegovina samt besegrat Rumänien både hemma och borta. Senast stod Stefan Mugosa för ett hattrick då han gjorde alla målen i 3-0-segern i Rumänien. Han gjorde även ett av målen när man besegrade rumänerna hemma med 2-0 i den första matchen.

Förutsättningarna är nu att Bosnien-Hercegovina vinner gruppen vid en seger i den här matchen. Vid oavgjort lever det hela till den sista omgången Bosnien-Hercegovina möter Rumänien borta medan Montenegro tar emot Finland.

Det blev en jämn och tät tillställning när de här båda landslagen senast möttes i Podgorica. På pappret är emellertid Bosnien-Hercegovina det något vassare laget och i den här matchen gäller de som favoriter. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.80 gånger insatsen.

Mycket står på spel i det här prestigemötet och jag räknar med en jämn batalj, precis som senast. För båda lagen är ett kryss ett helt okej resultat och det är inte otänkbart att det kan komma att prägla matchbilden. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.70 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.70
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp:
20:45, fredag 23 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: