11 september 2018 Bosnien Österrike speltips Uefa nations league

Speltips Bosnien-Hercegovina – Rumänien 7/6: Tät tillställning

Bosnien-Hercegovina tar emot Rumänien i den andra omgången av gruppspelet i B-divisionen av Nations League. Matchen spelas tisdagen den 7 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Bosnien-Hercegovina, Rumänien, Finland och Montenegro gör upp i den här gruppen i Nations League som, på pappret, ser ut att kunna bli väldigt jämn.

Jämnt blev det också när Bosnien-Hercegovina ställdes mot Finland på bortaplan i lördags. Finland såg emellertid ut att gå mot segern efter att man tagit ledningen i slutet på första halvlek. Men bosnierna skulle komma att få sista ordet då inhopparen Smajl Prevljak kvitterade till 1-1 i den 93:e minuten.

Bosnien-Hercegovina fick därmed med sig en viktig poäng på bortaplan och nu ställs man mot ett Rumänien som kammade noll i sin bortamatch mot Montenegro i lördags.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnål historik

Rumänien gällde som knappa favoriter inför mötet mot Montenegro i den första omgången av Nations League, men de fick det inte riktigt att stämma. Montenegro var det effektivare laget då de vann matchen med 2-0 efter att man gjort båda målen i den andra halvleken.

Edward Iordanescu tog över som förbundskapten i januari i år och han har inte fått någon succéstart. Han har visserligen bara lett laget i tre matcher, men det har ännu inte blivit någon seger. Matchen mot Montenegro var den första tävlingssammanhang och dessförinnan hade man kryssat mot Israel samt förlorat mot Grekland.

Rumänien fortsätter nu på bortaplan och den här gången ses man inte längre som favoriter. Bosnien-Hercegovina står som knappa sådana då ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 2.25.

Bulgaren Ivaylo Petev har lett Bosnien-Hercegovina i drygt ett år och kommer från ett VM-kval där man inte räckte till mot Frankrike, Ukraina och Finland. Det sena kvitteringsmålet mot just Finland i lördags gav dock säkerligen en boost att ta med sig in i den här matchen.

Någon given favorit går det inte att peka på här utan det lär bli en jämn tillställning. Ser vi till båda lagens senaste matcher så har det varit målsnålt och underspelen ger ingen hög utdelning på den här matchen.

Båda lagen har inte gjort mål i fyra av Bosniens fem senaste matcher. Detsamma gäller i nio av Rumäniens elva senaste matcher. Mitt spel blir att båda lagen inte gör mål i den här matchen till 1.92 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.92
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, tisdag 7 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: