12 juni 2018 Speltips inför Maximilian Marterer - Viktor Galovic atp stuttgart

Speltips Botic van de Zandschulp – Rafael Nadal 4/7: Wimbledon

Botic van de Zandschulp ställs mot Rafael Nadal i den fjärde omgången av Wimbledon. Matchen spelas måndagen den 4 juli 2022 med start från kl 12:00.

Nederländaren Botic van de Zandschulp är rankad som nummer 26 i världen och har därmed tagit stora kliv framåt det senaste året. Närmare bestämt ungefär hundra placeringar om vi jämför med samma tid för ett år sedan.

Botic van de Zandschulp spelade senast i Mallorca Open, men föll där redan i den första omgången mot Marcos Giron. I Queens dessförinnan tog han sig emellertid till semifinal och visade då att grässpelet finns där.

I Wimbledon inledde den 26-årige van de Zandschulp med att slå ut Feliciano Lopez i tre rak set. Därefter har han besegrat både Emil Ruusuvuori och Richard Gasquet med 3-1 i set.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämnare än förväntat

Rafa Nadal kommer direkt från triumfen i Franska Öppna och har alltså inte spelat någon grästurnering inför Wimbledon. Senast han och Botic van de Zandschulp möttes var också på Roland Garros i den tredje omgången där Nadal vann i tre raka set.

Rafa Nadal kommer nu från en övertygande insats mot Lorenzo Sonego i lördags. Han vann då med setsiffrorna 6-1, 6-2, 6-4. Annars har det inte gått som på räls för den fjärderankade spanjoren i de två inledande matcherna i Wimbledon. Han tappade set mot både litauern Berankis och mot argentinaren Cerundolo i den första omgången. Nadal vann båda matcherna med 3-1 i set, men imponerade inte.

Det är mycket möjligt att Rafa Nadal successivt kommer att bli bättre och bättre ju längre den här turneringen lider. Så här långt ser han dock inte ut som någon blivande mästare och jag finner anledning att tro att Botic van de Zandschulp kommer kunna stå upp ganska väl här.

Nadal tycks alltid kunna höja sitt spel till den nivå som krävs för att vinna och kommer säkerligen göra så även i den här matchen. Jag tror dock inte att han kommer vinna i tre raka set och mitt spel blir därför att det spelas över 3.5 set till 2.00 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3.5 set
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 12:00, måndag 4 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: