Speltips Manchester United Bournemouth 4 juli 2020

Speltips Bournemouth – Everton 8/11: Ligacupen

AFC Bournemouth och Everton FC drabbar samman i den tredje rundan av den engelska Ligacupen. Matchen spelas tisdagen den 8 november 2022 med avspark kl 20:45.

Bournemouth fick ett uppsving när Gary O’Neil tog över laget efter 9-0-förlusten mot Liverpool. Man radade då upp sex raka matcher utan förlust, men nu är man tillbaka i ett mer bekymmersamt läge igen.

Bournemouth kommer nu till den här omgången av Ligacupen med fyra raka förluster i Premier League bakom sig. Framförallt oroar de två senaste insatserna där man tappat tvåmålsledningar mot både Tottenham och Leeds.

Förra helgen kunde de förstnämnda vända Bournemouths 2-0-ledning till 3-2 och i lördags var det Leeds som stod för en liknande vändning. Det blev då ett rejält målkalas på Elland Road då O’Neils gäng tappade en 3-1-ledning till förlust med 4-3.

Formsvaga lag

Everton är, precis som Bournemouth, inne i en sämre period. I lördags föll man med 2-0 hemma mot Leicester och man har därmed gått mållösa från fyra av de fem senaste matcherna. Totalt har man tagit en poäng mer än Bournemouth, men båda lagen är i högsta grad indragna i bottenstriden.

Visserligen slog Everton Crystal Palace med 3-0 i den föregående hemmamatchen, men genomgående har man haft problem att få till det offensiva spelet. Med totalt 11 gjorda mål på 14 ligamatcher är man näst sämst i Premier League.

Förutsättningarna är nu jämna inför det här mötet i den tredje omgången av Ligacupen. Oddsmässigt är det i princip helt jämnt fördelat då båda lagen ger omkring 2.60 som vinnare.

En intressant aspekt är också att de här båda lagen möts igen i Bournemouth i lördagens omgång av Premier League. Vi har alltså att göra med ett dubbelmöte där den efterföljande ligamatchen torde prioriteras högre av båda klubbarna.

Utgången känns oviss men det lär bli en batalj som bjuder på mer kamp än skönspel. Trots det tror jag att det kommer göras ett par mål i den här matchen. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.88 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.88
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 8 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: