27

Speltips BP – Öster 27/6: Målglatt hemmalag

Det är två lag med en stark vår bakom sig som drabbar samman när Brommapojkarna tar emot Öster i återstarten av Superettan. Matchen spelas måndagen den 27 juni 2022 med avspark kl 19:00.

Nykomlingarna BP inledde säsongen något trevande, men därefter har det sett riktigt lovande ut. Efter tio spelade matcher har man tagit 17 poäng och man har därmed bra häng på toppskiktet av Superettan.

På de fyra första omgångarna tog BP bara en seger, men successivt har man blivit bättre och bättre. Framförallt är det lagets offensiv som har imponerat och med sina totalt 22 mål är man näst bäst i serien inför den elfte omgången.

På de sex sista matcherna under våren tog BP fyra segrar, ett kryss och en förlust. Förlusten kom på bortaplan mot serieledarna Halmstad i den näst senaste omgången. Därefter slog man Örebro med 2-0 borta i den sista matchen innan uppehållet.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Östers IF gjorde ett omtag inför den här säsongen där Srdjan Tufegdzic fick förtroendet att leda laget. Det har så här långt slagit väl ut då man tagit 19 poäng på tio matcher vilket gav en tredje plats i tabellen inför uppehållet.

Tufegdzic har byggt vidare på den grund som bestod av en solid defensiv och adderat en mer intressant offensiv. Man har visserligen förlorat mot både Brage och Halmstad som ligger ovanför i tabellen, men överlag ser man nu ut som ett lag som definitivt kan utmana om en topplacering.

Öster avslutade våren med två raka segrar. I den senaste matchen vann man Smålandsderbyt mot J-Södra med 2-0 och dessförinnan besegrade man Trelleborg med 2-1 på bortaplan.

I kraft av hemmaplansfördel och konstgräsunderlag är det BP som gäller som knappa favoriter inför den här matchen. Ett spel Stockholmslaget ger omkring 2.36 gånger insatsen.

Utgången är med andra ord oviss. Båda lagen ska vara klart nöjda med vad man har presterat hittills och lär komma till den här matchen med gott självförtroende.

BP är en offensivt inriktad nykomling och har så här långt ett snitt på hela 4.00 gjorda/insläppta mål per match. Jag räknar med att deras spelsätt kommer att öppna upp matchbilden även här. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.80 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, måndag 27 juni 2022
TV: 
Stream:  Discovery+