kampanj vm 2018

Speltips Braga – Benfica 1/4: Primeira Liga

Tabellfyran Sporting Braga gästas av tabelltrean Benfica i den 28:e omgången av Primeira Liga. Matchen spelas fredagen den 1 april 2022 med avspark kl 21:15.

Braga - Benfica

Primeira Liga
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas

Portugisisk fotboll står sig fortsatt stark. I veckan kvalificerade sig landslaget för ännu ett mästerskap, Sporting Braga är klara för kvartsfinal i Europa League och Benfica har lyckats med detsamma i Champions League.

Men nu är det alltså Primeira Liga som det här gäller och där detta ett toppmöte mellan trean och fyran i tabellen. Det ska dock direkt sägas att Benfica är hela 12 poäng före Braga inför den här 28:e omgången.

Braga besegrade Portimonense med 2-1 på bortaplan i sin senaste match innan landslagsuppehållet. Dessförinnan hade man spelat 1-1 borta mot Monaco i Europa League, vilket alltså räckte för ett vidare avancemang då man vann hemma med 2-0.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Benfica är målgladast i Primeira Liga

Benfica har ett par struliga månader bakom sig där man bytt tränare och tappat mark i toppstriden av Primeira Liga. Det var därför inte helt väntat att man skulle lyckas slå ut höstens succélag Ajax i åttondelsfinalen av Champions League.

Skyttekungen Darwin Nunez gjorde matchens enda mål i mötet i Amsterdam och sköt därmed Benfica vidare till kvartsfinal. Där väntar så ett Liverpool som man gästas av i det första mötet på tisdag.

Framgången i CL betyder förstås en hel del för den här klubben och för tränare Nelson Verissimo i synnerhet. Frågan är nu om det ger dem en boost till att försöka ta igen Porto och Sportings försprång i ligaspelet. Sporting är just nu sex poäng före Benfica medan avståndet upp till Porto är så mycket som 12 poäng.

När Braga och Benfica senast möttes i Lissabon i november vann de sistnämnda med hela 6-1. Nu är förutsättningarna trots det ganska jämna om vi ser till oddssättningen. Ett spel på bortalaget ger omkring 2.23 gånger insatsen.

Benfica skrällde i Champions League och har en ganska bra trend för tillfället, men totalt sett har man inte varit tillräckligt bra i ligaspelet. Framförallt har man släppt in för många mål i jämförelse med Porto och Sporting.

Benfica är ligans målgladaste lag med ett snitt på 3.44 gjorda/insläppta mål per match. Det blev alltså 6-1 när lagen senast möttes och jag tror att det kan göras en del pytsar även i den här matchen där båda lagen behöver gå för tre poäng. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.80 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:15, fredag 1 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: