19 juli 2019 Senegal Algeriet Speltips

Speltips Burkina Faso – Senegal 2/2: Semifinal

Burkina Faso och Senegal gör upp i semifinalen av de afrikanska mästerskapen 2021. Matchen spelas onsdagen den 2 februari 2022 med avspark kl 20:00.

Burkina Faso är den stora överraskningen bland de fyra semifinallagen i de afrikanska mästerskapen 2021 i Kamerun. Senegal var turneringens främsta förhandsfavoriter och Egypten och Kamerun som möts i den andra semifinalen tillhörde också de högst tippade nationerna på förhand.

Burkina Faso har kanske inte bjudit på någon sprudlande anfallsfotbollen, men man har varit väldigt solida genom hela turneringen. De har dock ännu inte besegrat någon av de främsta favoriterna.

I gruppspelet föll man mot Kamerun i premiären och därefter tog man sig vidare tack vare en seger mot Kap Verde och ett kryss mot Etiopien. I åttondelsfinalen slog man sedan ut Gabon efter straffar i en match som slutade 1-1. Därefter, i kvartsfinalen besegrade man sedermera Tunisien efter att Dango Ouattara gjort matchens enda mål. Smolket i bägaren var dock att samme Ouattara drog på sig en utvisning i slutminuterna och därmed missar den här semifinalen.

Senegal är förhandsfavoriten som spelmässigt inte levt upp till de höga förväntningarna, men som ändå tagit sig hit till semifinalen. På pappret har man den bästa truppen och kanske är det nu man verkligen växlar upp.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Senegals hämningar släpper

Aliou Cissés Senegal har det mesta om vi tittar på laget och en kvalitet som finns i alla lagdelar. I mittlåset finns Diallo och Koulibaly, på mittfältet styr Idrissa Gueye och offensivt kretsar det mesta kring Mané.

Man har med andra ord de flesta pusselbitarna, men man inledde den här turneringen trevande. Man vann visserligen premiären mot Zimbabwe, men därefter blev det två raka mållösa matcher mot Guinea och Malawi.

I slutspelet har man fått något bättre fart på anfallsspelet. I åttondelsfinalen besegrade man ett Kap Verde som drabbades av två utvisningar och med det åtanke var slutresultatet 2-0 inte så imponerande. Därefter höjde man sig i kvartsfinalen som man vann med 3-1 mot Ekvatorialguinea.

Senegal gäller som favoriter hos spelbolagen inför den här semifinalen. Men de är inte så stora favoriter som man skulle kunna tro och jag tycker ändå att det finns ett spelvärde i att Senegal lyckas vinna den här matchen.

Burkina Faso lär försvara sig väl och Senegal kommer sannolikt att föra spelet. Det har många lag haft svårt med på de här långsamma planerna som detta mästerskap spelas på. Min bedömning är ändå att Senegal kommer att lösa det här. Att de fick göra tre mål senast var nog förlösande och nu när man nått till en semifinal tror jag att vissa hämningar kommer att släppa.

Mitt spel blir således en rak etta, att Senegal vinner till 1.90 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Senegal  vinner
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:00, onsdag 2 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: