Speltips Burnley – Norwich 9/9: FRAMSKJUTEN

Martin Efvergren Publicerat: 9 September 2022

På grund av drottning Elizabeths bortgång är den här matchen framskjuten och nedan speltips gäller således inte.

Burnley – Norwich

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Burnley åkte ur Premier League förra säsongen och sedan dess har en hel del hänt. Vincent Kompany har tagit över som manager och stora delar av truppen är ny. Trots det har man inlett den här säsongen stabilt.

Att bli nedflyttade, bygga om truppen och direkt konkurrera om en topplacering i Championship är en utmaning som många klubbar har misslyckats med. För Burnleys del ser det emellertid lovande ut då man bara har förlorat en av sina nio första tävlingsmatcher. Totalt har man tagit 13 poäng på åtta ligamatcher.

Enda förlusten kom i den andra omgången borta mot Watford. Därefter har det blivit tre kryss och två segrar i ligaspelet. Senast spelade man 1-1 borta mot WBA efter att hemmalaget kvitterat på tilläggstid.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Norwich City är ju som bekant i en liknande situation som Burnley. Skillnaden är emellertid att man har kvar sin manager Dean Smith som tog över i höstas samt att de i större utsträckning har fått behålla sina bärande spelare.

Efter en trevande start med endast en poäng på de tre inledande matcherna ser Norwich ut att ha fått bitarna på plats. Sedan dess har man radat upp fem raka segrar i Championship och därmed står man på 16 poäng efter åtta ligamatcher. Det ger en andra plats i tabellen inför den här omgången.

Förra säsongen tog Burnley 13 poäng fler än Norwich, men i inbördes möten var det fördel Norwich. De vann nämligen det senaste mötet med 2-0 i våras medan höstens möte på Turf Moor slutade mållöst.

Det är nu ett formstarkt Norwich som kommer till den här matchen. Förutsättningarna är jämna, men hos spelbolagen är det ändå hemmalaget som gäller som knappa favoriter.

Det har gjorts under 2.5 mål i sju av Burnleys nio tävlingsmatcher den här säsongen och Norwich har bara släppt in ett mål på sina fyra senaste ligamatcher. Båda lagen har sett solida så här långt och jag räknar med att det här kommer att bli en jämn och tät tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.83 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 9 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: