12 juni 2018 Speltips inför Maximilian Marterer - Viktor Galovic atp stuttgart

Speltips Casper Ruud – Ugo Humbert 29/6: Wimbledon

Norrmannen Casper Ruud ställs mot fransmannen Ugo Humbert i den andra omgången av Wimbledon. Matchen spelas onsdagen den 29 juni 2022 med matchstart från kl 12:00.

Den 23-årige norrmannen Casper Ruud är rankad som nummer sex i världen och ska nu försöka upprepa sin framgång i den senaste Grand Slam-turneringen Franska Öppna. Där tog han sig hela vägen till en final där han föll mot Rafa Nadal. Nu är det emellertid Wimbledon och gräs som gäller och på det underlaget blir utmaningen en annan för Ruud.

Han kunde dock vinna med 3-0 i set mot spanjoren Albert Ramos-Vinolas i den första omgången i måndags.

Casper Ruud kommer annars från ett misslyckande i grästurneringen i Queens. Han blev då utslagen redan i den första omgången där han besegrades av hemmaspelaren Ryan Peniston i två rak set.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Ruud

24-åringen Ugo Humbert är rankad 112:a i världen men har varit uppe som 25:a som bäst. De senaste månaderna har det dock gått tungt och han har tappat rankingen. Inte minst efter att ha åkt ut i den andra omgången av grästurneringen Halle Open där han var regerande mästare. Humbert föll då mot Hubert Hurkacz som sedermera vann hela turneringen.

Därefter spelade Humbert i Eastbourne som också spelas på gräs och där åkte han ut redan i den första omgången. Han förlorade då med 2-1 i set mot den brasilianske kvalspelaren Thiago Monteiro.

Det blev heller ingen enkel resa i den första omgången av Wimbledon för fransmannen. Där ställdes han mot Tomas Etcheverry i en match som gick till fem set. Humbert var då starkast mot slutet och kunde vända matchen efter att ha vunnit de två sista seten.

Den vänsterhänte Hugo Humbert är bättre än vad hans ranking antyder, men han har inte fått det att stämma på senare tid. Han trivs nog egentligen bättre på gräs än vad Casper Ruud gör, men jag tror ändå att norrmannen har goda chanser att ta sig vidare här.

Ruud slog in 14 serve-ess i sin tresetare i måndags och mentalt är han på en bättre plats än vad Humbert är för tillfället. Framförallt tycker jag att självförtroendet talar till norrmannens fördel. Mitt spel blir att Casper Ruud vinner den här matchen till 1.72 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ruud vinner
Odds: 1.72
Bolag: Betsson
Spelstopp: 12:00, onsdag 29 juni 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: