stream aston villa liverpool

Speltips Cincinnati – New York City 30/6: Tät tillställning

FC Cincinnati tar emot ett New York City som kan ta tillbaka serieledningen i MLS Eastern Conference. Matchen spelas natten till torsdag den 30 juni 2022 med avspark kl 01:30 svensk tid.

FC Cincinnati hade bara tagit fyra poäng på de fem senaste matcherna inför mötet mot Orlando City i fredags. Där lyckades man så ta tre viktiga poäng efter att ha vunnit på hemmaplan med 1-0. Därmed står man på 23 poäng efter 16 matcher vilket ger en sjunde plats i MLS Eastern Conference.

I matchen dessförinnan hade man emellertid också svarat för en stark insats då man fick med 1-1 från bortamötet mot de nuvarande serieledarna Philadelphia Union. Inför den matchen hade man förlorat mot både New England och Montreal och totalt släppt in sju mål i de två matcherna.

Nu väntar så på nytt tufft motstånd då ett New York City som går för att ta tillbaka serieledningen gästar.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

New York City är favoriter

New York City har en fin säsong bakom sig, men nu kommer man till det här mötet med två raka förluster i bagaget. I söndags föll man med 2-1 borta i seriefinalen mot Philadelphia Union där avslutningen blev dramatisk. New York City kvitterade till 1-1 på straff i den 89:e minuten, men hemmalaget replikerade på tilläggstid och tog därmed över serieledningen.

I matchen dessförinnan hade New York City även förlorat i cupderbyt mot New York RB med hela 3-0. Inför den matchen hade man inte förlorat på tolv raka matcher.

New York City har nu en match mindre spelad än Philadelphia Union som är två poäng före i tabellen. På 15 matcher har Nick Cushings manskap spelat ihop 27 poäng.

Ser vi till inbördes möten mellan FC Cincinnati och New York City är det klar fördel för de sistnämnda. New York City har nämligen vunnit de sex senaste mötena. Senast det begav sig var i höstas då man vann med 2-1 i Cincinnati.

New York City gäller också som favoriter inför det här mötet. Men FC Cincinnati kommer från två målsnåla matcher där man svarat för disciplinerade insatser. Samtidigt har NY City tappat lite momentum efter två raka förluster.

Jag tror att det här kommer att bli en jämn och tät tillställning och finner därför ett bra spelvärde i ett underspel. Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.71 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.71
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:30, torsdag 30 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: