stream aston villa liverpool

Speltips Cincinnati – Orlando City 25/6: MLS

Viktiga poäng står på spel när FC Cincinnati tar emot Orlando City i MLS Eastern Conference. Matchen spelas natten till lördag den 25 juni 2022 med avspark kl 01:30 svensk tid.

Vi riktar blickarna mot Majors League Soccers Eastern Conference där både FC Cincinnati och Orlando City har häng på en topplacering.

FC Cincinnati har dock bara tagit en poäng på de tre senaste matcherna och är nu i behov av en seger för att kunna haka på i toppskiktet. Efter 15 spelade matcher har man tagit 20 poäng, vilket innebär att man ligger på en åttonde plats i Eastern Conference.

Cincinnati kommer nu från två raka bortamatcher. I lördags spelade man 1-1 mot Philadelphia Union och dessförinnan föll man med 4-3 i en svängig match mot Montreal. Båda de lagen placerar sig nu strax ovanför Cincinnati i tabellen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada lag

Orlando City är fem poäng före Cincinnati, men har en match mindre spelad. De har tagit 25 poäng efter 16 matcher och ligger på fjärde plats i den jämna och något haltande tabellen.

Orlando City har en lite bättre trend än Cincinnati då man kommer från en 2-1-seger hemma mot Houston Dynamo. I omgången dessförinnan spelade man 1-1 borta mot New England efter att ex-AIK:aren Robin Jansson gjort Orlandos kvitteringsmål.

Vi har att göra med två jämnstarka lag här och ser vi till inbördes möten brukar det också bli jämnt. De har redan mötts en gång den här säsongen och då var det Cincinnati som vann med 2-1 i Orlando.

Förutsättningarna är jämna inför den här matchen. Orlando är fem poäng före i tabellen och har den något bättre trenden, men Cincinnati har hemmaplansfördel och vann när lagen senast möttes. Hos spelbolagen gäller FC Cincinnati som knappa favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 2.23 gånger insatsen.

Båda lagen är också relativt målglada. I de fem senaste matcherna, vad gäller både Cincinnati och Orlando City, så har båda lagen gjort mål. I Cincinnatis fall har det gjorts över 2.5 mål i fyra av dessa fem matcher. Totalt har Cincinnati släppt in hela 26 mål på 15 matcher.

Utgången känns oviss men jag räknar med att båda lagen kommer att vara framåtlutade och att matchbilden blir ganska öppen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål och att det görs över 2.5 mål totalt till 1.91 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.91
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:30, lördag 25 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: