stream aston villa liverpool

Speltips Corinthians – Boca Juniors 29/6: Copa Libertadores

Storklubbarna Corinthians och Boca Juniors gör upp i åttondelsfinalen av Copa Libertadores. Matchen spelas natten till onsdag den 29 juni 2022 med avspark kl 02:30 svensk tid.

Den sydamerikanska motsvarigheten till Champions League, Copa Libertadores eller Conmebol Libertadores som turneringen officiellt heter, går nu in i slutspelsfasen.

Brasilianska Corinthians och argentinska Boca Juniors tillhörde samma grupp och möts nu alltså även i åttondelsfinalen. I gruppspelet var det de sistnämnda som drog det längsta strået då man vann gruppen med en poäng mer än brasilianarna.

Corinthians ligger för tillfället på andra plats i brasilianska Serie A. Efter 14 spelade matcher har man tagit 26 poäng och man är därmed tre poäng efter Palmeiras i topp.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämnstarka lag

Boca Juniors kunde så sent som den 22 maj säkra sin 27:e ligatitel i den argentinska högstaligan. Man vann då finalen mot Tigre med 3-0 och bara någon veckan senare drog en ny säsong igång. Nu är man fem omgångar in och Boca Juniors har tagit nio poäng.

I fredags föll man med 2-1 hemma mot Union efter att gästerna avgjort på tilläggstid. Därmed ligger Boca på en fjärde plats i den unga tabellen.

Boca Juniors och Corinthians möttes senast i Buenos Aires i mitten av maj och det slutade då 1-1. Det första mötet i gruppspelet av Copa Libertadores vann Corinthians hemma i Sao Paolo med 2-0.

Corinthians vann alltså när de senast möttes i Brasilien och de gäller också som knappa favoriter inför den här matchen som är den första i ett dubbelmöte. Ett spel på att Corinthians vinner den här matchen ger omkring 2.28 gånger insatsen. När det gäller oddssättningen i fråga om vilket lag som tar sig vidare till kvartsfinal så är det helt jämnt.

Vi har alltså att göra med två storklubbar som känns ytterst jämnstarka på förhand. Corinthians är rättmätigt knappa favoriter, men framförallt räknar jag med att det här kommer att bli en tät och jämn batalj.

Boca Juniors lär i första komma till den här matchen med ambitionen att hålla tätt bakåt. Samtidigt har Corinthians inte direkt öst in mål framåt på sistone. I ligan har man gjort 17 på 14 matcher och är seriens näst målsnålaste lag.

Jag tror att det här första mötet kommer att bli tillknäppt och mitt spel blir att det kommer göras under 2 mål (asian handicap) till 1.89 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2 mål (asian)
Odds: 1.89
Bolag: Expekt
Spelstopp: 02:30, onsdag 29 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: